[ X ]
FRESH
Replica Prințesei Diana pentru Camilla Parker, după ce a aflat că ...
NU consumă carne și face sport! Află ce alte TRUCURI de frumusețe ...
MAMA lui Andrei Năstase a fost OPERATĂ, din nou. Detalii!
E ÎNSĂRCINATĂ cu primul ei copil! Interpretă, la o emisiune TV: „Nu ...

Crăciunul IDEAL e alături de bunica, însă… Alex Iordache, la Verona: „Anul acesta sărbătoresc altfel”

Pentru fotograful Alex Iordache Crăciunul înseamnă – la țară alături de bunica, însă anul acesta va fi altfel.

De Crăciun, Alex se dedică tot meseriei sale de fotograf și se va afla la Verona, alături de o pereche de tineri, care-și sărbătoresc nunta chiar în această zi.

„De obicei, Crăciunul pe stil vechi e alături de bunica la țară. Dar anul acesta sărbătoresc altfel. Anul acesta o să fiu alături de o pereche frumoasă Lia și Giorgio, care-și săbătoresc nunta în apropierea Veronei, în Castelul Bevilacqua, situat la cam o oră de Verona cu mașina”, a declarat Alex pentru SHOK.md.

Chiar dacă și-ar fi dorit să păstreze tradiția și să fie alături de bunica și familia lui, s-a lăsat, totuși, pradă provocării și într-un final a acceptat să meargă la nunta celor doi tineri.

„Am fost greu convins de Lia să vin la nunta lor, chiar pe data de 7, întrucît bunica ne așteaptă, dar am zis că la bunica putem merge și pe 14 ianuarie, pe cînd Lia are o dată în viață nunta. Într-un final o să sărbătoresc dublu: Crăciunul pe stil vechi și nunta Liei și a lui Giorgio. Sunt sigur că va fi o sărbătoare nemaipomenită. După nuntă neapărat o să public și fotografii pe pagina de facebook, site și blogul meu”  a mai menționat el

SHOK.md reamintește: Alex Iordache a fost declarat Fotograful Anului 2016, la categoria Wedding în cadrul proiectului organizat de platforma Photoproject.

Cristina ZAVATIN/stagiară SHOK.md


IAN 7, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...