[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
La fel de fermecătoare și acum! Iată cum arăta Margareta Pâslaru acum ...
Viață DE INFLUENCER! Marinela Bezer: La început Instagramul A FOST ...
Ex-Premierul Sturza a găsit FORMULA FERICIRII ABSOLUTE: „Câte griji ...
O actriță din România s-a căsătorit virgină. Ce vârstă avea când a ...

E divorțată de câțiva ani și E FERICITĂ CU ALT BĂRBAT! Doina Danielean: „E divorțat. Nu m-a cerut și nici nu ne dorim asta. Ne este bine”

Prezentatoarea de radio şi TV Doina Danielean e divorţată de câţiva ani şi îşi creşte de una singură fiul, iar de ceva vreme trăieşte o frumoasă poveste de dragoste. Astfel, într-o postare pe reţele de socializare, a dezvăluit detalii despre bărbatul iubit, activitatea sa, dar şi alte curiozități, informează SHOK.md.

Sunt femeie separată de fostul soț încă din #2013 și divorțată de câțiva ani (mi-a luat câțiva ani ca să înțeleg că nu se schimbă și nu are rost, mai multe vei citi în cartea de autobiografie și motivatie pe care o scriu)

Cresc deja de câțiva ani singură fiul meu

Lucrez din 2005 în media, Radio Media Cimișlia a fost primul radio unde,a început acest hobby și apoi job

În 2013 am activat la muztv și apoi am reluat în 2017 activitatea la tv la @noroctv

O bună perioadă din viața mea am avut ură pentru toți bărbații, crezând că toți sunt ca unul, în acea perioadă am avut și o cumpănă în viață, peste care am trecut singură

Activez în prezent la 4 joburi concomitent.

În 27 Ianuarie, după o bună perioadă singură, a apărut EL! Ne-am cunoscut într-o după-amiază târzie, în intersecția de lângă hypermarket nr1:)))

El este divorțat cu muuult timp înaintea mea și la fel, crește singurel o fetiță care are deja 15 ani

Respectiv avem 2 copilași, care se împacă de minune, iar noi le spunem, ai noștri, că așa și este

El NU ESTE SOȚUL MEU… nu m-a cerut și nici nu ne dorim asta, ne este bine, chiar foarte bine așa! “Конфетный, шампанский, цветочный период « ne aranjează

Nu-i arăt identitatea, fiindcă ambii nu ne dorim asta, dar arăt că am alături de mine un bărbat, ca tot voi ați avut grijă să bârfiți că umblu cu un însurat sau alte bazaconii…

Îmi place stabilitatea în viața de femeie, mai ales la bărbați, mama mea are ură pe femeile cu mulți parteneri(Nu judec și nu fac aluzie la nimic, Doamne Ferește), avea frica să nu fiu una din ele și respectiv am fost educată că e bine să ai un singur bărbat(aici e și bine e și rău, să știți )

Îmi iubesc activitatea de prezentatoare la evenimente, îmi place să văd miri și mirese cu ochii sclipind de fericire și dragoste, de multe ori am plâns la nunți, dar fără să mă vadă nimeni, mai ales când sufeream după fostul soț și auzeam valsul pe care am dansat noi, mire și mireasă:)

Am avut zile de foamete și sărăcie lucie, mai ales în copilărie …”, a scris Doina.

Cristina TOMAC


IAN 14, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...