[ X ]
FRESH
Urmează și al optulea? Marina Cârnaț – MAMĂ A 7 COPII: „De mică am ...
A făcut UN MARE SALT! Geta Burlacu se pregătește să devină PSIHOTERAPEUT: ...
Ileana Lazariuc este o femeie extrem de frumoasă, dar iată cum arată ...
Top 3 zodii care stau prost cu nervii. Stai departe de aceşti nativi!

E însărcinată în luna a noua și a adăugat DOAR 6 KILOGRAME! Află-i secretul! FOTO//

Naturopath-nutriționistul Diana Chistol – prima femeie însărcinată din Republica Moldova, care se alimentează după stilul frugivor-raw vegan, a adăugat doar 6 kilograme până în luna a noua de sarcină și, într-un interviu pentru SHOK.md, a dezvăluit cum i-a reușit acest lucru, informează SHOK.md.

„Datorită alimentației frugivore, mă bucur de multă energie, putere și o sarcină mai mult decât minunată. Nu m-am îngrășat decât 6 kg până acum, în săptămâna 38, consider că s-a adăugat doar greutatea bebelușului, lichidului amniotic și a placentei. Am pielea și tenul ferm, nu mă plâng de carențe nutriționale de nici un fel, de retenție de apă, de constipație sau stări hormonale schimbătoare (probleme cu care se confruntă majoritatea însărcinatelor)”, a spus ea, precizând că „alimentaţia sănătoasă, meditația și exerciţiile fizice te pot ajuta să rămâi în formă şi chiar să depăşeşti indispoziţia şi depresia.

Totodată, viitoarea mămică a spus că la baza alimentației sale au stat fructele – 90%, dar și salate verzi, semințe, algele marine.

SHOK.md


IUN 24, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...