[ X ]
FRESH
Vasile Macovei – PUS LA PERETE! Uite cum a răspuns la întrebarea „Ți-ai ...
Tu ştiai că Antonia are o soră mai mică? Iată cât de frumuşică este!
Cele 4 zodii care se simt extraordinar atunci când nu au o relație
Horoscop 20 februarie 2019. Dilemă în dragoste și o problemă delicată

E într-o FORMĂ de zile mari! Femeia de afaceri Alina Alexei și-a dezvăluit TRUCURILE de FRUMUSEȚE!FOTO//

Femeia de afaceri Alina Alexei este una din cele mai sexy femei din Moldova. Contactată de SHOK.md, ea a dezvăluit care sunt trucurile sale de frumuseţe, dar şi ce face pentru a se menţine în formă.

„Pentru mine noţiunea de „formă” se bazează pe doi factori nedisociabili: factorul fizic şi factorul mental, cu alte cuvinte, corpul şi spiritul. Pentru a mă menţine în formă, am nevoie de ambele elemente, acţionând asupra unuia, acţionezi şi asupra celuilalt, iar ceea ce rezultă este o sinergie totală.

Am frecventat cluburi de dansuri sportive încă de la vârsta de 5 ani, iar de vreo 6 ani deja sunt cel mai înrăit fan al sălilor de sport, petrecând timpul acolo 4-5 zile din săptămână, astfel reuşesc să mă menţin în formă. De asemenea, un lucru peremptoriu e că somnul îşi are aportul său, de aceea încerc să dorm noaptea cât mai mult posibil pentru a mă putea recupera. A te menţine în formă presupune adoptarea unui anumit stil de viaţă, pentru a te simţi energic şi plin de vitalitate, de aceea vă recomand să găsiţi ceea ce vă motivează şi să transmiteţi această energie şi celor apropiaţi vouă” a spus ea.

Alina a mărturisit că la serviciile saloanelor pentru proceduri şi măști apelează rar, iar diete nu a ţinut niciodată. „De regulă după vacanţe doar. Am încă tenul tânăr şi deloc problematic :)), iar diete speciale nu am avut niciodată, încerc doar să am un regim alimentar sănătos şi, fiind imaginea unei companii ce pregătește sucuri de băut naturale pentru detoxieferea organismului, în fiecare anotimp acord organismului o vacanţă, port după mine timp de 5 zile aceste sucuri, pentru elimina toate toxinele şi a mă detoxifia”, a declarat Alina  pentru SHOK.md.

Cristina TOMAC


MAR 20, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...