FRESH
Ce decolteu generos a avut Regina Letizia la o ceremonie în Madrid
Modelul Ludmila Racoviță, ÎNSĂRCINATĂ cu al treilea copil: „Foarte ...
E inundată cu BUCHETE DE FLORI! Anastasia Fotachi spune CUM E MAI ...
Meghan Markle, probleme cu sarcina? S-a retras de la activitățile ...

E o bloggeriță POPULARĂ, prezentatoare TV și și-a lansat O AFACERE!

Rodica Rusu Eșanu este prezentatoarea TV și bloggeriță, iar, mai nou, este și femeie de afaceri, informează SHOK.md.

Rodica a dezvăluit, în cadrul emisiunii on-line „T Testez”, că face televiziunea de vreo 4 ani. „Eu eram din economie, dar am ajuns la Jurnal TV în calitate de reporter, ulterior, cineva m-a văzut și spus că eu pot să fac mai mult de câte reporterie. Am lucrat vreo 3 ani, apoi a urmat concediul de maternitate, după care am revenit la televiziune”, a povestit jurnalista, precizând că deja a făcut studii în jurnalism și are diplomă de master.

Totodată, ea a vorbit despre blogging și prezența pe rețelele de socializare. Rodica a menționat că are 21 de mii de followeri (n.r. – deja 22 mii) pe Instagram și folosește această rețea de prin 2010 și a transformat contul său într-un business. „Scopul meu nu a fost să devin populară. La un moment dat, am înțeles că din Instagram pot face ceva mai mult decât să postez fotografii”, a explicat prezentatoarea TV.

Ce ține de afacere, ea a spus că e un business de familie. „De fapt, e o afacere pe care a lansat-o mămica mea – o sală de banchete. Este la început de drum, cere multe investiții, solicită multă disciplină. Eu mă ocup mai mult de promovare”, a menționat Rusu, adăugând că în primul an de afacere important e să ieși pe zero, iar veniturile vor veni în anul următor.

Totodată, bloggerița a spus că de ceva vreme are colaborări cu mai multe branduri din țară și de peste hotare, și că face bani din blogging. Un articol pe blogul ei, pe care scrie despre frumusețe, maternitate, modă… costă aproximativ 100 de euro. „Nu accept să promovez orice produs, promovez ceea ce îmi place, ce folosesc, ce mă reprezintă”, a spus Rodica Rusu.

SHOK.md

foto: facebook.com/RodicaRusu


NOI 2, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...