[ X ]
FRESH
CADOU cu mare încărcătură emoțională – primit de Președintele Turciei ...
Face FURORI la Miss Earth, în Filipine! Reprezentanta Moldovei – PRIMUL ...
Iată cum arată pe interior clădirea PREȘEDINȚIEI după renovare! VIDEO//
Bianca Drăgușanu și-a golit cardurile la Paris. Pe ce a dat 20.000 ...

E o femeie ÎMPLINITĂ! Daniela Crudu, MĂMICĂ a doua oară: „Am plâns de bucurie”

Prezentatoarea TV Daniela Crudu este o soţie şi mama fericită, iar, recent, familia s-a mărit încă cu un membru, Alexandru. Fiind contactată de SHOK.md, mămica a oferit mai multe detalii despre micuţ și schimbările din familia și viața lor.

„Ne simțim foarte bine, atât eu, cât și Alexandru. Travaliul și nașterea au decurs foarte bine, grație staff-ului medical, în special mulțumită super-medicului Natalia Prodan. Data de 18 octombrie deja are conotație dublă pentru noi, a apărut pe lume cel de-al doilea prinț Crudu și e ziua mamei soacre, a știut Alexandru ce cadou să îi facă bunicii.

Bebe este tare bravo și cuminte, s-a născut de 54 de cm, exact ca și fratele mai mare, dar mai dolofan cu jumătate de kg – 3,910. Papă bine, doarme și privește curios la tot ce se întâmplă în jurul său.

Am avut emoții enorme cu referință la Marea întâlnire cu Big Brother, dar Emilian a fost atât, dar atât de dulce și grijuliu, încât m-a făcut să plâng de bucurie. Are grijă de ăsta mic, face liniște în casă, mai ales când tăticu vorbește la telefon, mă anunță când Alexandru vrea lapte și îi place la nebunie să îl mângăie zicându-I BABY MIC”, a mărturisit Daniela.

Totodată, jurnalista a precizat că este de două ori mai împlinită.  „Sunt de două ori mai împlinită, sunt o femeie, soție și mamă fericită”, a adăugat ea.

Cristina TOMAC

 


OCT 30, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...