[ X ]
[ X ]
FRESH
A apărut un Ghiță în viața ei?! Cleopatra Stratan a făcut o declarație ...
Andreea Marin a dat vestea-bombă! „Zâna Surprizelor”, mamă pentru ...
Alege rujul potrivit cu personalitatea zodiei tale. Află care sunt ...
Horoscop 27 mai 2020. Iubire sinceră şi planuri de vacanţă

E pasionată de SCRIS încă din copilărie! Corina Bezdîga: „Mi-am dat seama că totul a fost o minciună…”

Corina Bezdîga, autoarea cărții ,,Bolnavă de dor”, a mărturisit de unde a început dragostea ei pentru scris şi care poate fi drumul către fericire, succes, muncă, devotament şi dăruire.

Contactată de SHOK.md, Corina a dezvăluit că pasiunea pentru scris a început de când era mică.

„Mă ascundeam printre cărți, îmi luam o poziţie haioasă şi începeam să scriu. Apoi am abandonat o perioadă scrisul şi m-am axat mai mult pe studii. Când am început sa înțeleg cu adevărat dragostea şi să am viaţa toata într-o valiză, trecând singură prin lume, departe de “casă” , m-am reapucat de scris. Muze mi-au fost poveştile proprii de iubire, iar mai apoi mi-am dat seama că totul a fost o minciună si că eu am scris mereu doar pentru un singur bărbat, pentru El scriam chiar şi atunci cînd nu ştiam că există”, a mărturisit ea.

Dacă se consideră o femeie de succes sau nu, Corina a spus că nu a ajuns încă acolo unde își dorește. „Nu sunt încă deloc mândră de mine şi nu mă declar o femeie de succes. Nu am luptat destul pentru iubire și încă probabil nu am plâns atât de mult încât să-mi merit zâmbetul!”, a subliniat ea.

Autoarea are și un mesaj pentru tânăra generație: „Să începem să ne iubim limba și neamul, părinţii și casa, prietenii și pacea. Să ne axam pe adevăratele valori, pentru că în viteza şi nebunia asta cotidiană ne pierdem sufletele si bunătatea”.

Victoria CEBOTARI/stagiară

 


MAI 20, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...