[ X ]
[ X ]
FRESH
Împreună cu tata și fratele, A FĂCUT UN COVER! Cleopatra Stratan: ...
Trupa 7 KLASE a venit, ieri, cu un mesaj PLIN DE DURERE: „Trăim o ...
Stilista Xenia Bugneac A RĂSCOLIT ARHIVA: „Am un singur regret, aveam ...
„ERAM FERICIȚI, DAR NU ȘTIAM!” Natalia Gordienko: „Acum, când multe ...

E tot Eugen Doga, e pasionat de muzică și e născut ÎN ACEEAȘI ZI CU MARELE MAESTRU, dar… activează în structurile de forță! FOTO//

E pasionat de muzică, e născut la 1 martie și se numește Eugen Doga, însă – nu, nu e marele maestru Eugen Doga, ci e cel pe care părinții l-au numit în cinstea marelui compozitor și care activează în cadrul Serviciului Pază și Protecție de Stat (SPPS), informează SHOK.md.

„O să vă dezvălui, pe scurt, despre Eugen Doga – ofițer în cadrul SPPS. Well, numele nu e singura coincidență. Eugen e chiar născut în aceeași zi cu maestrul Eugen Doga – pe 1 martie, doar că la o distanță de 54 de ani. Cu siguranță, renumitul nostru compozitor nu bănuia că atunci i-a fost închinat un astfel de cadou de ziua sa. Or, ce altă apreciere mai înaltă poate primi un artist, în afară de flori, aplauze și recunoștință, decât faptul că doi părinți modești, dintr-un sat din Transnistria (apropo, maestrul s-a născut tot dincolo de Nistru), și-au numit copilul în cinstea și onoarea sa”, povestește specialista în comunicare de la Guvern, Aura Revenco, pe blogul ei.

Ea mai spune că, tatăl colegului ei „era șofer atunci (în 1991), mama – profesoară, iniția tinerii în arta croitoriei. Tata voia să-și vadă feciorul militar, mama – îl vedea cântăreț. Sunteți curioși dacă mai și cântă? Da! Cântă la acordeon. Dar nu și-a legat viața de muzică. A ales să lucreze în structurile de forță. Și îi stă bine! (ca să vă spun un secret: apelativul lui în serviciu e maestru’ )”.

Eugen Doga – maestru’ din SPPS, este un băiat extrem de modest și cumsecade. Deși admiră creația și viața compozitorului, nu a avut posibilitatea până acum să meargă la concertele sale (dacă aș fi ministru, i-aș da abonament pe viață). Despre o întâlnire cu maestru nici vorbă… Dar sunt sigură că într-o zi cu soare, va fi!”, a conchis Aura.

87947647_2648923438689385_8807874671551709184_n

SHOK.md


FEB 27, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...