[ X ]
FRESH
Melania Trump, chip de porţelan la un eveniment de la Casa Albă. Cum ...
Irina Vlah, bașcanul Găgăuziei – într-o ȚINUTĂ ALL WHITE. Uite pe ...
REACȚIA Anastasiei Iacub după scandalul de la „DOM-2”: „De ce femeile ...
I-a aruncat VALIZA și a acuzat-o că e damă de companie! Anastasia ...

Ea e CEA MAI BUNĂ JURNALISTĂ în domeniul sănătate în 2018!FOTO//

Jurnalista Irina Lencauţan, la 11 aprilie curent, a fost premiată în calitate de cel mai bun jurnalist de sănătate, în cadrul celei de-a V-a ediţie a „Galei Premiilor în Sănătate 2018”, informează SHOK.md.

„Când depui suflet în munca pe care o faci, neapărat vei fi răsplătit pe deplin. Din adolescență mi-am dorit să îmbrățișez profesia de jurnalist pentru a promova oameni curajoși și cu sufletul curat. În 2012, am cunoscut-o pe Maria Marian care mi-a transmis o parte din experiența sa și m-a făcut să mă îndrăgostesc de jurnalismul medical. Îți mulțumesc mult pentru tot ce am învățat de la tine. Timp de doi ani am muncit de zori alături de echipa CANAL3, de colegi care au crezut în mine și m-au lăsat să promovez sănătatea în toată splendoarea ei. Mulțumesc Tatiana Sokolova pentru nominalizare și pentru că ai crezut în mine mereu. Mulțumesc Cristina Stratulat pentru frumoasa colaborare și prietenia pe care am legat-o în timp. Maria Diminet, Stela Cheptene mă bucur că v-am cunoscut și am colaborat productiv cândva. Și nu în ultimul rând, mulțumesc tuturor medicilor și lucrătorilor din domeniul medical pentru receptivitate și răbdare.

P.S. Mă bucur că am reușit să revăd frumoșii mei colegi de breaslă.

P.S.2 Andreea a sclipit la propriu. A fost vedeta serii, fiind aplaudată de o sală arhiplină de medici, care au cunoscut-o încă pe când era în burtică”, a scris Irina, pe pagina sa de Facebook.

Precizăm că, cea de-a V-a ediție a „Galei Premiilor în Sănătate”, cu genericul „Acoperirea universală cu servicii medicale – pentru fiecare şi oriunde” și-a desemnat cîștigătorii la 11 aprilie curent. Cei 11 lauriați ai concursului au fost premiați cu trofee și diplome, în cadrul unei ceremonii festive.

Cristina TOMAC


APR 17, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...