[ X ]
[ X ]
FRESH
TREBUIE SĂ ȘTII ASTA! Ce produse dezinfectante se vând în Moldova ...
Coronavirusul face ravagii la curtea Spaniei. Cine e prima victimă ...
Își ADORĂ PIESELE și a scris chiar și din răzbunare! Irina Rimes: ...
Valentina Naforniță, despre CEL MAI MARE PLUS al statului acasă: „Vorbesc ...

Educație „STOP ALCOOL”! Lilu Ojovan: Haideți să ne ajutăm să trecem peste aceasta perioadă de beție și indiferență națională!

Prezentatoarea TV Lilu Ojovan afirmă că e nevoie de educație în familie, pentru ca șoferii să nu mai urce în stare de ebrietate la volan și să provoace accidente, informează SHOK.md.

„Ajunge. ❌E prea mult. ❌Sunt prea multe vieți pierdute, corpuri rănite, familii distruse. Cât de degradat este omul care urca la volan când are prea multe grade in cap? Deja și amenzile mari nu ii sperie. Poate permisul pe viața luat? Mașina confiscata? Nu știu daca asta pote fi o soluție – noi suntem un popor de “gheroi” suntem șmecheri și ni se pare ca avem toată lumea la pedale. ⭕️EDUCAȚIE. De asta cred ca avem nevoie, educație in familie – fiind un bun exemplu pentru copii. Educație in scoli, mai ales in cele auto. Sa le vina la o ora – familii care și-au pierdut copii sau părinții, frați, surori. Sa le spună cu lacrimi in o

de ce nu trebuie sa devină UCIGAȘI. ⭕️RESPONSABILITATE. Dacă el/ea care urca la volan e beat și e inconștient atunci in jurul sau sigur trebuie sa fie cineva, poate un pic mai treaz – acel cineva trebuie sa îl/o oprească. Trebuie sa fie altcineva conștiința omului inconștient. Haideți sa ne ajutam unii pe altii sa trecem peste aceasta perioada de beție și indiferenta naționala.#stopalcool #viataareprioritate❗❗ #nufiucigas”, a scris Lilu, pe Instagram.

Amintim că, zilele trecute mama jurnalistei a fost victima unui asemenea accident și se află în spital la moment. Anterior, Lilu și-a pierdut fratele mai mic într-un accident produs în circumstanțe similare.

72657917_2574625815947236_4218001950905573709_n

SHOK.md


OCT 9, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...