[ X ]
[ X ]
FRESH
RUDE PRIN ALIANȚĂ! Un ex-lider de partid a dezvăluit: Am avut onoarea ...
Rodica Ciorănică – ÎNDRĂGOSTITĂ: „Nu se știe dacă atunci, când eram ...
PERIOADĂ GREA! Cătălina Carauș: „Practic sunt alergică la tot ce zboară ...
A apărut un Ghiță în viața ei?! Cleopatra Stratan a făcut o declarație ...

Emilian Crețu a anunțat CE VA FACE CU BANII, pe care-i va aduna timp de un an: „La sate, din păcate, este mult mai grav la acest capitol”

Actorul şi prezentatorul TV, Emilian Creţu, de ziua sa de naştere, a iniţiat o campanie – timp de un an, să colecteze câte un leu pentru fiecare fotografie cu el, iar recent a dezvăluit ce va face cu suma adunată, informează SHOK.md.

„Am ajuns la concluzia că cu banii, pe care o să-i adun timp de un an de zile, o să fac un teren de joacă pentru copii. Am să-l fac în Negureni, scuzaţi-mă, dar… logic, o să-l fac acolo. Pentru că în Chişinău mai sunt cumva, la sate, din păcate, este mult mai grav la acest capitol. Şi am zis că pornesc cu Negureni, dacă o să fie mai mulţi bani – mă duc şi în altă parte. Dar lumea este foarte receptivă şi foarte interesant că primele fotografii mă simţeam parcă „umblu cu cerutul”, dar după care oamenii singuri vin cu banii – „Emilian noi ştim de campanie şi vrem să susţinem”, chiar este o onoare”, a spus Emilian, în cadrul emisiunii „Vorbe Bune cu Lilu” de la Canal 2.

Amintim că, Emilian Creţu, la 5 ianuarie curent, a împlinit 33 de ani – „vârsta lui Isus”.

Cristina TOMAC


MAR 4, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...