[ X ]
FRESH
Iată cine creează rochia de mireasă a lui Meghan Markle. Lista scurtă ...
Model – în ROCHIE de MIREASĂ: „Chiar nu credeam că arăt așa de dulce”FOTO//
Patru vedete autohtone S-AU PUS PE SLĂBIT! Află CINE luptă cu KILOGRAMELE ...
Un interpret a atins MAJORATUL și a dat MARE PETRECERE!FOTO//

Emilian Crețu și Dr. Oetker te invită să câștigi O VACANȚĂ DE VIS! DETALII!

În ultima perioadă, îndrăgitul actor Emilian Crețu a răspuns provocării celor de la Dr. Oetker și s-a ținut de surprize culinare pentru oamenii apropiați și dragi.

Actorul a gătit un „Tort de vis” de ziua mamei sale, iar internauții au apreciat din plin acest gest înduioșător. Emilian nu a uitat nici de una dintre cele mai dragi ființe pentru el, nepoțica Lavinia. De ziua de naștere a fetiței, prezentatorul TV a stat ceva timp în bucătărie, dar a meritat. A felicitat-o, pe cea despre care spune că îi este ca o fiică, cu niște biscuiți cu migdale făcuți cu multă dragoste. Apoi, alături de prezentatoarea Daniela Jenunchi a gătit un tort de ciocolată deosebit de ziua fiului colegei de la meteo, Tatiana Vornicescu.

emi

Și, de Paști, ne-a felicitat într-un video împreună cu alte vedete de la noi.

 

„A fost o experiență frumoasă pe care cu siguranță o voi repeta. Da, mă pricep și la gătit. M-a învățat mama, dar și viața. De la mămica am furat secretele din bucătărie. De la viață am învățat că omul trebuie să știe de toate. Mama mea e o gospodină desăvârșită. Pentru mine, nimeni nu gătește mai bine decât ea. E și firesc. Fiecare mamă este cea mai bună gospodină pentru copilul ei. Și, iată, a venit și momentul să îi mulțumesc pentru tot și să îi gătesc și eu ei. Îmi place că alături de Dr. Oetker am reușit să bucur atâția oameni dragi mie. Și vă îndemn să faceți la fel. Câștigați o vacanță de vis și bucurați-vă din plin de viață!”, ne îndeamnă Emilian Crețu.

emi1

Dacă și tu prăjiturești și folosești produsele Dr. Oetker, înscrie codul promoțional pe www.oetker.md și câștigă o săptămână la munte şi una la mare! Prăjitureşte alături de ai tăi şi câştigă unul dintre cele 5 concedii complete pentru întreaga familie. Cele 5 premii se acordă sub forma unui voucher turistic a câte 5000 € fiecare. Premiul va fi acordat prin tragere la sorţi pe data de 23.05.2017. Perioada promoţiei: 1 martie – 15 mai 2017

În plus, Dr. Oetker acordă premii zilnice și săptămânale.

emi2

Succes!

emi3


MAI 8, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII