[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Stil de ducesă! Kate Middleton adoră rochiile înflorate vara
E SELECTIVĂ! Katy Rain a spus CUM ÎȘI ALEGE invitații la emisiunea ...
După experiența de la Eurovision, Pasha Parfeni anunță O NOUĂ COLABORARE ...
Sia, dezvăluiri sfâşietoare: "M-am gândit de multe ori la sinucidere ...

ERA CU TOTUL ALTFEL! Jurnalistă: „Între copilăria mea și cea a copiilor mei parcă sunt ani lumină...”

Aura Revenco, jurnalistă și specialistă în comunicare, afirmă că între copilăria ei și a fiilor săi există foarte mari diferențe, informează SHOK.md.

„Între copilăria mea și cea a copiilor mei parcă sunt ani lumină…

„După sobă” – era o altă țară, copacul de cireș din grădina bunicilor era Planeta viselor – urcatul în vârful lui ne apropia de Soare și mai că atingeam stelele.

Umblam desculț toată ziua și mâncam colăcei de nalbă, pășteam bobocii la poartă, duceam miei pe imaș, mergeam cu bacul după lapte la stână – când ne venea rândul, o ajutam pe mămica la făcut caș, brânză și urdă, iar duminica îmi puneam cea mai frumoasă rochie, îmi agățam în păr toate clămițele pe care le găseam prin casă și susțineam concerte lângă fântâna din mahală.

Ne uitam ca la o minune la păpușa care spunea „ma-ma” atunci când o apăsai la mâna stângă, iar dacă avea cineva vreo gumă trimisă de tata de la Moscova – o mestecam toți pe rând.

Ne făceam temele la lumânare, citeam cărți în chirilică, iar bomboanele cele de toate zilele erau cucoșeii din zahăr ars.

Ce-avem în comun noi, copiii de atunci, și ei, copiii zilelor noastre – fericirea, lipsa grijilor, bunătatea, sufletul fraged ca iarba, poveștile cu balauri șmecheri și cu Zâne…” – a mărturisit ea, pe Facebook.

SHOK.md


IUN 3, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...