[ X ]
[ X ]
FRESH
Și-a împlinit POFTA DE CIREȘE! Aura: „Am mâncat pe saturate. Am luat ...
"Bine, cânți... Dar cu ce te ocupi serios?" Interpretă: Abia acum ...
Adevăratul motiv pentru care designerul Karl Lagerfeld purta mereu ...
A filmat, totuși, VIDEOCLIP NOU! Diana Stoica: „Au avut loc filmările ...

EROINA unui videoclip filmat în Italia! Prezentatoare TV: „Emoțiile m-au dat peste cap”

Nicoleta Photographer

Prezentatoarea TV Doina Danielean este eroina clipului „Flori de Rozmarin”, ce aparține lui Viorel Buliga și va fi lansat la începutul lunii septembrie. Pentru SHOK.md, ea a oferit detalii despre filmări şi emoţii.

„La filmări a fost ceva extraordinar pentru mine, am înţeles încă o dată că am o relaţie specială cu camerele de luat vederi. Mi-a plăcut foarte mult pentru că am filmat în Italia şi în locuri extraordinar de frumoase, Bologna şi Rimini au fost două locaţii din acest videoclip. Finalul videoclipului este pe o plajă din Rimini unde eroul principal se întâlneşte cu eroina în circumstanţe neaşteptate. Ideea clipului este una specială, trebuie să recunosc că am pus şi eu mâna chiar în proporţie de 90% la scenariul acestui videoclip.

Mă bucur că băieţii au avut încredere şi au mers pe pista pe care am dat-o. În videoclip participă şi maşina mea la început. Emoţiile m-au dat peste cap, dar au fost emoţii frumoase de-a lungul activităţii mele la televiziune am înţeles că pot să-mi controlez emoţiile, de aia a ieşit foarte bine. Este o istorie de dragoste filmată în Italia şi lansăm la început de septembrie”, a mărturisit Doina.

Cristina TOMAC


AUG 28, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...