[ X ]
FRESH
Un ”greu” de la Hollywood i-a propus lui Vladimir Putin să fie nașul ...
E mereu cu VALIZA GATA! Dorina Darii: „Merg des în China, mă simt ...
Daniela Culev a dezvăluit SEXUL BEBELUȘULUI, într-un mod inedit! A ...
Andra are o fiică care îi seamănă perfect. Micuţa Eva împlineşte patru ...

Gheorghe Cavcaliuc este în Qatar și CERE OPINIA cetățenilor: „Credeți că ar fi binevenite autospecialele în locuri aglomerate?” FOTO//

Șeful adjunct al Inspectoratului General al Poliției, Gheorghe Cavcaliuc, aflat într-o deplasare de serviciu în Qatar, a fost familiarizat cu mașini speciale de intervenție, transmite SHOK.md.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Gheorghe Cavcaliuc, scrie că aceste mașini, în Qatar, au reușit să salveze multe vieți omenești de la incendii sau potențiale infracțiuni.

„Autospecialele sunt amplasate în mall-uri, pieți aglomerate sau instituții, acolo unde fluxul de persoane zilnic este de mii sau chiar zeci de mii, numărul de incidente și infracțiuni este mai mare, anume în aceste locații există și risc sporit de incendii, iar tehnica mai mare nu poate pătrunde, dar și sosirea acestora la fața locului durează, iar în unele cazuri viața oamenilor sau integritatea bunurilor depinde de minute în care ajunge la timp sau întârzie ajutorul”, scrie Gheorghe Cavcaliuc.

Astfel, șeful adjunct al IGP cere părerea cetățenilor privind necesitatea unor astfel de mașini speciale pentru R. Moldova. „În calitate de Șef adjunct al Poliției Naționale, dar și ca simplu cetățean, consider că aceste autospeciale sunt necesare în astfel de locații pentru a acorda în timp cât mai redus ajutorul necesar oamenilor, și de ce nu, ar fi binevenite inclusiv la noi în țară. Voi ce părere aveți?”, întreabă Gheorghe Cavcaliuc.

 

SHOK.md


IAN 18, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...