[ X ]
FRESH
Povestea incredibilă a pisicii lui Karl Lagerfeld! Choupette are servitoare, ...
SURPRIZĂ matinală! Află cum își sărbătorește interpreta Cristina Pintilie ...
Ia de la viață TOT CE E MAI FRUMOS! Lilia Ojovan: „Vreau sa văd o ...
Meghan Markle, petrecere pentru bebeluș la New York. Opulență și vedete ...

Este JURIST și cântă RAP: „Sunt o persoană variabilă, în rap - o persoană, la lucru – alta”

E jurist, dar cântă rap. Este vorba despre Andrei Domenco, alias Elegance. În cadrul emisiunii „Vorbe bune cu Lilu” de la Canal 2, a oferit detalii despre cum îmbină aceste două activităţi și cum a ajuns de la jurist la rapper.

Eram în liceu când am început a intra în aspectul de rap, ulterior trebuia să aleg o facultate, şi am plecat ca jurist. În toamnă urmează să depun la Biroul de Avocaţi şi activez de câţiva ani într-un birou asociat de avocaţi. Vreau să fiu persoana care merge pe două tangenţe, să le pot comasa.

Majoritatea pieselor nu sunt vesele, sunt mesaje puţin mai dureroase, de fapt asta a fost şi circumstanţa care m-a implicat în spaţiul rap-ului. Eram într-o stare de disconfort şi starea de confort a fost să-mi aştern versurile pe foaie – să redau ceea ce simţeam la moment şi îmi reveneam. Ulterior, am început să primesc mai mare plăcere din partea rap-ului.
Sunt o persoană variabilă, în rap – o persoană, la lucru – alta, şi în viaţa reală – altă persoană.
Inspiraţia nu o creez, aştept să vină, poate dura un an, doi şi sunt piese care pot să le scriu într-un minut, două”, a spus Andrei.

Cristina TOMAC


IUL 12, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...