[ X ]
[ X ]
FRESH
Un deputat S-A APUCAT DE VLOGGING: „Trăim zile în care puțini oameni ...
Lilu a spus CÂT COSTĂ POSTĂRILE pe contul ei de Instagram: Când am ...
Lorena Eni S-A FILMAT într-o producție bollywoodiană: „Totul din viaţă. ...
Să reprezinte țara la Eurovision e VISUL EI DIN COPILĂRIE! Natalia ...

Eugenia Ursul – „Influencer în Moldova”, cu peste 16 MII DE URMĂRITORI: „Poate sunt prea materialistă, dar chiar văd aceasta ca pe un job”

Eugenia Ursul, blogger, cu peste 16 mii de urmăritori, este noua protagonistă a proiectului lansat de SHOK.md – „Influencer în Moldova”.

Iată ce ne-a povestit ea:

„Instagram-ul îl am de mulţi ani… îmi amintesc cum nu îl iubeam, deoarece îmi părea extrem de complicat în comparație cu alte rețele de comunicare. Dar dacă să vorbim de momentul în care am început intens să mă documentez de această rețea, atunci pot să evidenţiez luna – Octombrie 2018! Atunci am decis că vreau să devin blogger.

De 8 ani eram director de rețea al unei companii de produse cosmetice. Am vrut să încerc şi un alt domeniu. Cred că, acest domeniu este al meu. Chiar savurez de la ceea ce fac.

 

Ceea ce ţine de numărul de urmăritori, cred că – 16 000 nu e ceea ce visez. Îmi doresc 200 k. Atunci voi fi mândră de mine. Desigur că, colaborez cu multe persoane. Îmi place să scriu despre călătorii. Chiar dacă sunt în Moldova, oricum găsesc de fiecare dată locuri deosebite, credeţi-mă avem destul de multe.  

Vorbesc mult despre vinăriile noastre de care se miră toţi europenii, dar mulţi dintre noi din mare regret nici nu le cunoasc. Iubesc să scriu despre „Instagram” (despre lucruri noi care le implementează aceasta rețea).

 

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de 𝔹𝕝𝕠𝕘𝕘𝕖𝕣 𝔼𝕦𝕘𝕖𝕟𝕚𝕒 𝕌𝕣𝕤𝕦𝕝 ℂ𝕙𝕚𝕤𝕚𝕟𝕒𝕦 (@ursul_eugenia) pe

Ideile le absorb din viaţa mea. Sunt o persoană mega activă, chiar am ce să povestesc. Atunci când inspiraţia moare, plec în călătorie pentru câteva zile şi am content pe o lună înainte  Nu voi minţi că, toate ideile sunt doar ale mele. Urmăresc unele persoane de peste hotare, uneori repet pozele. O postare o scriu diferit. Dacă sunt la odihna o pot scrie în 15 minute. Dacă nu am chef o jumătate de zi. Deseori, scriu mai multe postări în weekend. Astfel am content pe toata săptămâna. Am un fotograf cu care colaborez. Este un om deosebit. Dar deseori mă ajută iubita cumnată.  

Primesc multe propuneri de barter, dar multe le refuz. Recent, am învăţat 2 fete din Belgia (tot ce ține de Insta) Mi-au achitat 250€. Acum lucrez la un proiect în care voi duce training-uri pentru mulţi oameni. Respectiv, prețul va fi mult mai mic! Mi-au oferit GRATUIT cursuri de engleză, sport, tot ce ţine de frumusete, în schimb la părerea mea în rețele. Cert este faptul că, dacă nu îmi plac serviciile oferite, ne despărţim după prima procedura. Nu mint urmăritorii mei.

 

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de 𝔹𝕝𝕠𝕘𝕘𝕖𝕣 𝔼𝕦𝕘𝕖𝕟𝕚𝕒 𝕌𝕣𝕤𝕦𝕝 ℂ𝕙𝕚𝕤𝕚𝕟𝕒𝕦 (@ursul_eugenia) pe

Eu cred că în Moldova sunt multi oameni care vor sa se dezvolte în acest domeniu. Dar în viziunea mea, daca ești fals – nu ai şanse. Oamenii ne simt! Unii vor de la Instagram doar mediatizare. Eu nu. Poate sunt prea materialistă, dar chiar văd această reţea ca un job. Vreau să câştig 300 € de la o publicitate şi să duc traininguri – ceea ce este deja în plan.  

Sfaturile mele pentru începători:

Decideţi pe ce teme doriţi să vorbiţi (Daca nimic nu vă vine în cap, atunci luați un stilou, o foaie si notați 10 teme pe care le citiți cu mare pasiune! Astfel vă veți hotări cu temele mai ușor!)

Gândiţi-vă cine este publicul? Mame tinere? Fete care țin diete? Persoanele obsedate de călătorii? Astfel o să vă fie mai uşor de a scrie postări.

Și cel mai important mesaj pentru voi este: „Pentru ce ai nevoie de Instagram?”

Dacă nu ai răspuns, atunci aceasta trebuie să devină o sarcină. În caz de ştii pentru ce îți trebuie, atunci sunt sigură că-ţi va reuşi totul”.

Notă: SHOK.md a lansat proiectul „Influencer în Moldova” – o serie de materiale, în care să cunoaștem, treptat, cât mai mulți influenceri – persoane care fac lucruri interesante și care sunt urmărite de mii, zeci și sute de mii pe rețele, îndeosebi pe Instagram.

Dacă aveți propuneri, cunoașteți influenceri care au cont pe Instagram, cu minim 5 mii de urmăritori, scrieți-ne pe office@shok.md sau un mesaj pe pagina de Facebook a Shok.md.

Cristina TOMAC


IUL 30, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...