[ X ]
FRESH
Kim Kardashian, dată în judecată pentru furtul unui logo
Președintele Dodon, de Ziua Mondială a ȘAHULUI: „Voi face tot posibilul ...
O zi plină de CADOURI ȘI SURPRIZE! Iuliana Beregoi, la 14 ani, a dat ...
Rita Ora, cu sânii goi pe Instagram. Fotografia le-a aprins imaginaţia ...

„EXCLUSIV”! Andrian Candu: „Am început săptămâna cu o experienţă nouă pentru mine” FOTO//

Președintele Parlamentului, Andrian Candu, a scris o postare pe blogul său – „Exclusiv. Discuții cu patru jurnaliști pe platforma Google Hangout”, în care povestește despre noua sa experiență.

„Am început săptămâna cu o experienţă nouă pentru mine, dar şi pentru mass-media din Republica Moldova. Am acceptat provocarea de a răspunde la întrebările jurnaliştilor de la patru instituţii de presă, în cadrul unei conversaţii on-line. A fost primul exerciţiu de acest fel şi cred că ar putea deveni o tradiţie să profit de acest format pentru a discuta subiectele de actualitate cu reprezentanţii mass-media care sunt interesaţi de părerea mea”, a scris Speakerul, pe www.candu.md.

Totodată, Candu a spus că, timp de o oră, a reuşit să abordeze scurt şi, în acelaşi timp, constructiv, mai multe teme precum sistemul de vot uninominal, ancheta privind frauda bancară, sistemul tichetelor de masă, nota de protest trimisă Federaţiei Ruse, relaţiile cu preşedintele ţării, Igor Dodon, securitatea informaţională şi altele.

candu

SHOK.md


MAR 21, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...