[ X ]
[ X ]
FRESH
Ce bine se ţine Melanie Griffith la 62 de ani!
Iată cine sunt CÂȘTIGĂTORII WINNERS Moldova Music Awards 2019!
Cunoscutul blogger Ilya Varlamov – IMPRESIONAT de Aeroportul Internațional ...
A obținut numeroase titluri internaționale, iar acum REPREZINTĂ MOLDOVA ...

EXCLUSIV! Mister Moldova 2016 – ACȚIONARUL unui club de noapte din capitală. Află detalii despre activitatea sa în AFACERI!

Mister Moldova 2016, Anatolie Jalbă, ne-a dezvăluit informații pe care sigur nu le știai despre el.

Cu ce se ocupă acesta în afara orelor de sport, SHOK.md a aflat.

„Pe lângă sport, o bună perioadă de timp am fost acționarul unui club de noapte din capitală. Totul a început la 17 ani, de atunci visam să fiu patronul unui restaurant sau al unui club de noapte. Așadar, peste câțiva ani, am hotărât, totuși, acest vis să-l realizez. Pentru început, am văzut locația actuală a clubului de noapte – “Sky Bar”, de care am rămas încântat și atunci am zis că e un spațiu tocmai bun pentru un club. Zis și făcut, inițial am elaborat un proiect, apoi am găsit investitorii și procesul de lucru a pornit. Activând în domeniul afacerilor am acumulat foarte multă experiență pentru un alt viitor business, iar asta pentru că acum sunt în căutarea unei noi idei, dat fiind faptul că am vândut localul”, a declarat Anatolie.

Modelul a spus că, după ce visul său din adolescență a devenit realitate,  a înțeles că „visele și dorințele bine definite, asupra cărora muncești cu tot sufletul, se materializează, indiferent de cât de complicate n-ar fi, important e să-ți dorești cu adevărat”.

Ionela DOSCA


IUL 3, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...