[ X ]
[ X ]
FRESH
Brian May a suferit un atac de cord. Chitaristul formaţiei Queen a ...
Aura Revenco, despre O ÎNTÂMPLARE PLINĂ DE EMOȚII: Tatăl îmi umple ...
Trei moldoveni talentați și-au unit eforturile! Au lansat UN VIDEOCLIP ...
Andreea Bălan și George Burcea, motivele reale ale divorțului! Ce ...

Sfatul EXPERTULUI! Xenia Bugneac: „În acest sezon, ai mai multe opţiuni pentru a experimenta în materie de fashion”

Fashion stilista Xenia Bugneac, fondatoarea X Pro Fashion, susţine că în acest sezon poţi experimenta în materie de fashion. Pentru SHOK.md, ea a spus care sunt tendinţele acestui sezon, dar şi ce nu ar trebui să lipsească din garderobă.

Şi în acest sezon toamna – iarna ’18-’19, avem ocazia să impresionăm. Tendinţele sunt foarte variate în dependenţă de stil. Designerii satisfac consumatorii şi adepţii stilului clasic, folk, romantic şi sportiv. Indiferent care este stilul ce te caracterizează, ai mai multe opţiuni pentru a experimenta în materie de fashion. Influenţele anilor ’60 sunt în vogă în acest sezon. Dacă ai admirat cândva ţinutele din lădiţa bunicii, azi şi tu le poţi purta! Influenţele anilor ’80-’90, de asemenea sunt în trend.

Ţinutele vestimentare îndrăzneţe, cele din denim şi diverse imprimeuri. De asemenea şi piese vestimentare cu umeri laţi, jachete scurte şi asimetrice. Acestea sunt un must – have al noului sezon şi nu trebuie să-ţi lipsească din garderobă!

Imprimeurile care sunt actuale şi în noul sezon sunt dungile, carourile, bulinele şi florile. Iar opţiunea de asortare a acestora în vestimentaţie e foarte variată.

Designerii au dat frâu liber creativităţii şi au adus pe marile podiumuri sub-stratificarea, un concept vestimentar spectaculos. Dacă eşti adepta unui stil vestimentar relaxat, dar care să conţină şi accente occidentale, stilul western este potrivit în sezonul rece. Matlasatul câştigă teren şi în acest sezon.

5359281

Franjurile sunt în tendinţe. Astfel, daca ai evenimente importante poţi opta pentru o ţinută cu franjuri. Dimensiunea şi culoarea acestora o alegi în dependenţă de tipul de siluetă. Blana falsă este un must-have al noului sezon!

Designerii au prezentat un tandem vestimentar al denimului şi al blănii, efectuând creaţii inedite care au captivat atenţia publicului. Aceste piese s-au regăsit şi în fotografiile de street-style.

Tricotajele revin în sezonul rece. Astfel dacă le ai de anul trecut în garderoba ta, nu ezita să le porţi.

5366131

Pielea se menține în trend şi în sezonul toamna-iarnă ’18-19. Pantalonii, rochiile, fustele, gecile din piele nu trebuie să lipsească din garderoba ta. O opţiune perfectă este combinarea acestora cu tricotajele. Indiferent cum te-a prins toamna aceasta, cu garderoba reînnoită sau nu, ai ocazia sa reinventezi piesele vestimentare şi să le dai un nou suflu prin atitudinea cu care le porţi”, a explicat stilista.

Cristina TOMAC

Sursa foto: Google.com/Perfecte.md

 


SEP 8, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...