[ X ]
[ X ]
FRESH
A ieșit pe stradă după MAI MULT DE 20 DE ZILE! Monica Babuc: „E teribil ...
Și-a arătat SOȚIA, ÎN PREMIERĂ! Igor Strib: „Cea mai mare comoară ...
Ofițer de presă – DEZVĂLUIRI INCREDIBILE despre silueta sa: „Aceasta ...
3 ANI DE CÂND S-A DESPĂRȚIT de Veaceslav Ceban! Aura: „Într-o clipă…viața ...

Face BANI LA GREU din Instagram! Emilian Crețu: Un contract este de câteva mii de euro!

Actorul şi prezentatorul TV Emilian Creţu, recent a dezvăluit câţi bani câştigă din Instagram, dar şi despre contractele încheiate, informează SHOK.md.

„O să pornim de la o sumă de 100 de euro, unde creşte – instastory, postare e altceva. Primul meu contract a fost de 500 de euro, acum un an şi ceva în urmă, când nu aveam 100 de mii de urmăritori, acum contractul e mult mai scump, un instastory… dar depinde foarte mult şi de firmă. Este foarte important pentru că eu nu sunt tâmpit. De exemplu – o domnişoară care creează bijuterii şi „Emilian te rog, uite am un cadou pentru tine, poţi?”, eu înţeleg că ea mi-l dă pentru că mă iubeşte, dar oricum are un mic gând poate m-a pune pe Instagram – niciodată nu iau nici un leu pentru asta sau câte cadouri am primit eu, n-am luat nici un leu.

În cazul în care sunt firme, companii mari, unde fac diferite tombole… sunt contracte foarte mari, unde eu nu fac reclama per postare sau per instastory, fac contract per lună, per două luni, trei luni, per an. Un contract este de câteva mii de euro, şi dacă zic  – câteva nu-i mai puţin de 1000-2000 de euro”, a dezvăluit Emilian, în cadrul unui interviu – Offline cu Doina Chiorescu.

Cristina TOMAC


FEB 7, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...