[ X ]
[ X ]
FRESH
Kim Kardashian, la un pas de moarte din cauza sarcinilor. A trecut ...
Soția lui Sasha Lopez face MĂRTURISIRI: „Cele mai mari schimbări în ...
S-ar încumeta cineva din showbiz-ul moldovenesc să poarte AȘA CEVA? ...
Designerul Diana Voevuțki S-A DEZGOLIT UȘOR: „A trebuit să trăiesc ...

De 1 an face DESIGN VESTIMENTAR! Felicia Sîrbu și-a deschis showroom: „Foarte colorată e viaţa de designer, este o continuă descoperire”

De 1 an s-a apucat de design vestimentar, iar recent şi-a deschis şi un salon de haine. Este vorba despre Felicia Sîrbu, care, în cadrul emisiunii „O seară Perfectă” de la Pro TV, a dezvăluit despre aceasta, dar şi despre activităţile sale, informează SHOK.md.

„Foarte colorată e viaţa de designer, e ceva nou pentru mine. De fapt, un an este ceva timp, dar pentru mine este o continuă descoperire. Viaţa mea constă din foarte multe activităţi, în afară de faptul că am deschis, recent, showroom-ul, care a fost un proces foarte lung, cu mutări, cu renovări, cu vopsit pereţii. Și de toate m-am ocupat eu singură fără designeri.

În afară de asta, mai sunt implicată şi în proiectul televizat. Mai am şi o afacere, care are 5 ani deja, nu sunt foarte implicată acolo, dar, totuşi, uneori trebuie să merg şi acolo. Mai am şi copil care necesită timp. Deci, toate aceste activităţi îmi consumă mai mult decât există ore într-o zi”, a spus Felicia, în cadrul emisiunii „O seară Perfectă” de la Pro TV.

Cristina TOMAC


NOI 20, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...