[ X ]
[ X ]
FRESH
Aşa se menţine în formă Loredana Groza la aproape 50 de ani. Ce sport ...
Prezentatoare TV, despre SPORT ÎN CARANTINĂ: „Cine vrea aleargă maratoane ...
Aura și Georgeta Voinovan – DE NERECUNOSCUT: „Nici nu spun câți ani ...
Idee de AFACERE pe timp de pandemie! Un cuplu de artiști vrea să livreze ...

De 1 an face DESIGN VESTIMENTAR! Felicia Sîrbu și-a deschis showroom: „Foarte colorată e viaţa de designer, este o continuă descoperire”

De 1 an s-a apucat de design vestimentar, iar recent şi-a deschis şi un salon de haine. Este vorba despre Felicia Sîrbu, care, în cadrul emisiunii „O seară Perfectă” de la Pro TV, a dezvăluit despre aceasta, dar şi despre activităţile sale, informează SHOK.md.

„Foarte colorată e viaţa de designer, e ceva nou pentru mine. De fapt, un an este ceva timp, dar pentru mine este o continuă descoperire. Viaţa mea constă din foarte multe activităţi, în afară de faptul că am deschis, recent, showroom-ul, care a fost un proces foarte lung, cu mutări, cu renovări, cu vopsit pereţii. Și de toate m-am ocupat eu singură fără designeri.

În afară de asta, mai sunt implicată şi în proiectul televizat. Mai am şi o afacere, care are 5 ani deja, nu sunt foarte implicată acolo, dar, totuşi, uneori trebuie să merg şi acolo. Mai am şi copil care necesită timp. Deci, toate aceste activităţi îmi consumă mai mult decât există ore într-o zi”, a spus Felicia, în cadrul emisiunii „O seară Perfectă” de la Pro TV.

Cristina TOMAC


NOI 20, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...