[ X ]
FRESH
James Bond va deveni tătic. Rachel Weisz îi va dărui primul copil ...
Eugen Nicov, despre COLABORAREA cu Irina Rimes, în NOUA TRILOGIE: ...
Iată CINE este frumoasa care a devenit Miss A.Dmodels!FOTO//
Interpretă din Moldova – INVITATĂ la Eurovision Spania: „Am ajuns ...

Face FURORI la București! Stela Popa - fața știrilor TVR 2! VIDEO//

Jurnalista Stela Popa face furori la București. De ieri, 17 aprilie 2017, frumoasa brunetă este prezentatoarea principalului buletin de știri de la TVR2.

„Îmi place noua schimbare. Am acumulat și mai multă experiență de când mă aflu la TVR. Am colegi profesioniști, care mă susțin și care îmi sunt alături. Am oameni care cred în mine și în echipa TVR2. Tot ce vrem să facem este să aducem o nouă abordare știrilor. Sper ca telespectatorilor să le placă noua față a Telejurnalului și să ne urmărească cu interes”, a declarat prezentatoarea pentru www.promotime.md.

Precizăm că, pentru întreaga echipă TVR, 17 aprilie a fost ziua schimbărilor: a început noul sezon în TVR. Într-un studio modern, cu un nou concept al știrilor, TVR2 a lansat noua grilă.

SHOK.md amintește: Stela Popa, la 23 martie curent, a moderat și „Gala United Way România”, alături de colegul său de la Televiziunea Română, Mihai Melinescu. „Este unul dintre lucrurile minunate care mi se tot întâmplă în ultima perioadă”, a declarat jurnalista atunci.

SHOK.md

sursa video: promotime.md


APR 18, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...