[ X ]
FRESH
Kate Middleton, cadou emoționant pentru Prințul William
Moldovenii – CEI MAI BUNI! Au câștigat PREMIUL I la Campionatul European ...
1 AN de Miriam! Interpreta Romanița Toma: „ Copilul nostru bun, îți ...
Ultimele fotografii cu Prinţesa Diana în viaţă! Cronologia unor 24 ...

Face PR pentru un partid parlamentar și a spus dacă admite o CARIERĂ ÎN POLITICĂ? Purtător de cuvânt: „Deși nu m-am văzut niciodată în politică…”

Alina Şargu, purtătoarea de cuvânt a Partidului politic Şor – partid care a intrat în Parlament după alegerile din 24 februarie curent, admite o carieră în politică în viitor, dar acum se concentrează pe ceea ce face, informează SHOK.md.

Experta în PR, în cadrul unui interviu pentru www.tribuna.md, a fost întrebată dacă admite o carieră în politică în viitor.

Niciodată nu spun nu. Acum cu siguranță nu admit, dar pe viitor – mai vedem, deși nu m-am văzut niciodată în politică. Consider că munca pe care o fac îmi reușește și vreau să cresc în acest domeniu. Pe urmă…”, a spus ea.

De asemenea, Șargu s-a referit la provocările profesionale. „Provocările mele sunt de fapt provocările întregii echipe cu care lucrez. Scopul meu și al colegilor mei este să asigurăm un viitor politic cât mai bun Partidului Șor. Nu vreau să sune patetic, dar știu că asta ar însemna și un viitor mai bun pentru Moldova, țara în care m-am născut, locuiesc și îmi cresc copiii”, a subliniat ea.

SHOK.md


MAR 24, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...