[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Au ajuns-o criticile! Andreea Bălan și-a angajat stilist și investește ...
(INTERVIU) Natalia CIOBANU: „Sunt foarte spontană și mă simt frustrată ...
3 ANI de la lansarea proiectului musical Ethno Republic: „Un proiect ...
Aura, despre DESPĂRȚIRE și O NOUĂ IUBIRE: „Mi-am revenit definitiv. ...

A făcut DIVING prima dată! Margarita Răducanu – IMPRESII din Egipt: „Emoţiile nu pot fi descrise doar în cuvinte” FOTO//

Prezentatoarea TV Margarita Răducanu a mers, pentru prima dată, împreună cu fiica sa, Daria-Andreea, în Egipt. Ea a rămas impresionată de locurile de acolo, dar şi prima oară a făcut diving, în Marea Roşie. Pentru SHOK.md, a oferit mai multe detalii.

Am fost prima dată cu fiica în Egipt. M-am pregătit mult de această călătorie, atât psihologic, cât şi orgaziţional. Voiam anul trecut, dar nu am reușit. Acum am găsit un agent de turism care mi-a explicat totul foarte clar şi m-a asigurat că va fi bine. Într-adevăr, a fost foarte bine.

Un loc magnific şi potrivit pentru odihna cu familia. Clima prietenoasă, plaja fantastică şi hotelul la preţ rezonabil. Chiar daca de la ora 11.30 până la 15.00 e bine să nu stai sub soare, oricum nu reuşeşti să te plictisești pentru că totul este organizat în aşa mod ca să primești plăcere de la fiecare minut al vacanţei.

Am vizitat oraşul Sharm-El-Sheikh şi am rămas impresionată de cultura lor, de calitatea drumurilor, de atitudinea lor faţă de viață.

Pentru prima dată am făcut diving în Marea Roșie, considerată cea mai potrivită pentru scufundări. Emoţiile nu pot fi descrise doar în cuvinte. Este cosmic. Atingi o altă lume, vezi cât de minuscul este omul în regatul Naturii. Nu voi uita niciodată prima inspirare de aer din mască. După orice scufundare preţuiesti viaţa mai mult. Cu siguranță, voi mai face diving”, a dezvăluit Margarita.

Cristina TOMAC


IUN 24, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...