[ X ]
FRESH
Cum să îl faci să te ceară în căsătorie, în funcție de zodia lui!
Horoscop 22 mai 2019. Clipe de neuitat în vacanţă şi o promisiune
Totul despre nebunia lui Britney Spears și scandalul cu tatăl ei! ...
Îmbină rolul de mamă CU CEL DE POETĂ! Oxana Barbu: „Sunt inspirată ...

Familia noului ministru al Economiei. Iată ce spune CANDU despre SOȚIA sa!

Andrian Candu a fost numit astăzi în funcția de ministru al Economiei, după ce Valeriu Lazăr și-a dat demisia.

Candu este destul de discret în ceea ce ține de familia sa, totuți, pe blogul personal dezvăluie câteva lucruri.

“Sunt căsătorit cu cea mai frumoasă şi înţelegătoare cehoaică pe nume Zuzana. Am doi copii frumoşi, Daniel şi Vera”, scrie democratul.

Totodată, el mai spune că se consideră optimist și norocos, ca şi mulţi alţii.

profit.md

profit.md

SHOK precizează: Andrian Candu a absolvit liceul de informatică „T. Popoviciu” din Cluj-Napoca (România), iar după, Facultatea de Drept de la Universitatea „Babes-Bolyai”  din Cluj-Napoca (România). Apoi au urmat studiile postuniversitare la Institutul de Drept Fiscal Internaţional şi Austriac, la Universitatea de Economie şi Administrare a Afacerilor din Viena (Austria). A mai studiat, prin a participa la cursuri de specialitate, la Institutul European de Drept din oraşul Birmingham (Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord) şi la Academia Internaţională a Drepturilor Omului, Universitatea „Western Cape”, oraşul Cape-Town (Republica Sud Africană).

Cu referire la experienţa mea profesională, în anul 1995 a început activitatea în calitate de jurist la o companie privată din Cluj, compania „ARIC” SRL, iar în anul 1998, după absolvirea facultăţii de drept şi revenirea din România,  am fost angajat în calitate de Consultant principal, în cadrul Comisiei pentru Politică Externă al Parlamentului Republicii Moldova.O experienţă profesională a avut-o în perioada 2002 – 2010 la compania  PricewaterhouseCoopers Moldova, ajungând până la poziţia de Manager Senior (şi director de ţară), fiind responsabil de gestionarea unor proiecte în domeniile impozitării persoanelor fizice şi juridice, consultanţă în domeniul impozitării expatriaţilor, consultanţă juridică şi altele.

În lunile septembrie-decembrie 2010 a deţinut funcţia de Director General al companiei Prime Management SRL,  fiind onorat să conduc o  echipă responsabilă de gestionarea unor companii din diferite domenii şi industrii, printre care: financiar–bancar, imobiliar, media, hotelier şi servicii. Până azi, din luna mai 2013, a fost ales în calitate de Vicepreşedinte al Parlamentului.

În perioada desfăşurării activităţii profesionale a pregătit materiale pentru publicare şi publicaţii, printre care: “Contractul de vânzare-cumpărare – diferenţa între legislaţia engleză şi cea română”, “Parlamentul European, organizare şi activitate”, “Arbitrajul Comercial Internaţional, diferenţa între legislaţia naţională, română şi cea rusă”, “Comunitatea Statelor Independente, succes sau eşec?”, „Abuzurile în Tratatele de evitare a dublei impuneri”, “Evoluţia tratatelor fiscale – Raport de ţară, România”.

SHOK.md


IUL 3, 2014 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...