[ X ]
FRESH
Emily Ratakjowski renunţă la haine de dragul afacerilor! Imagini interzise ...
MAREA EUROVISIONEALĂ 2019: Astăzi îi poți CUNOAȘTE DIRECT pe Anna ...
Scrie O CARTE! Jurnalista Doina Danielean a dezvăluit CÂTEVA GÂNDURI ...
Cum arată fiul ”neştiut” al lui Michael Jackson? Blanket a împlinit ...

Familia prezidențială - la Festivalul Familiei: „Copiii și părinții prezenți la eveniment s-au distrat!”FOTO//

Familia prezidențială a participat, ieri-seară, la Festivalul Familiei, organizat de Fundația Primei Doamne “Din Suflet” şi desfăşurat sub egida Preşedintelui Republicii Moldova, în Piața Marii Adunări Naționale, informează SHOK.md.

Potrivit Președintelui Igor Dodon, evenimentul a avut un mare succes, iar copiii și părinții prezenți la eveniment s-au distrat și s-au bucurat de atmosfera frumoasă, programele artistice, jocurile distractive, dulciurile și darurile oferite.

„Este necesar să păstrăm și să transmitem viitoarelor generații modelul familiei tradiționale care este baza societății noastre. Familia moldovenească trebuie să fie familia completă, care să asigure educația spirituală și morală a copiilor precum și dezvoltarea armonioasă a acestora. Am anunțat despre inițiativa pe care o lansez începînd de astăzi, de Ziua Internatională a Familiei, care prevede ca fiecare familie în care se va naște al 4-lea, al 5-lea, al 6-lea copil și mai mulți, va primi din partea fundației Primei Doamne ”Din Suflet” cîte 4000 de lei. Menționez că asemenea evenimente care au drept scop susținerea și promovarea valorilor familiei tradiționale, s-au desfășurat pe data de 12 mai – la Comrat, și pe 13 mai –la Bălți”, a scris șeful statului pe Facebook.

Amintim că, pe data de 14-16 septembrie, în premieră, la Chișinău, sub egida Președintelui Republicii Moldova, va avea loc Congresul Mondial al Familiilor la care vor participa circa 2000 de persoane din peste 50 de țări, iar la invitația lui Igor Dodon, și-au arătat disponibilitatea de a participa, Patriarhul Moscovei și al întregii Rusii, Kiril, și un înalt reprezentant al Vaticanului.

SHOK.md


MAI 16, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...