[ X ]
[ X ]
FRESH
Seeya a lansat PIESĂ NOUĂ, cu influenţe Reggaeton. Ascultă „Love in ...
Emily Istrate a lansat PRIMA PIESĂ, în colaborare cu producătorul ...
Valentina Nejel, despre DRAGOSTE: „Te iubesc” e drăguț. Deși noi femeile ...
Pentru ea, DRAGOSTEA E CEL MAI FRUMOS SENTIMENT! Scriitoare: „Sunt ...

Olga Fedosenco – de Ziua Mondială a TELEVIZIUNII: „Îmi place enorm ceea ce fac şi nu mă văd în altă parte”

Prezentatoarea TV Olga Fedosenco se regăseşte în totalitate în televiziune, chiar dacă se mai confruntă cu dificultăţi, informează SHOK.md.

„Televiziunea pentru mine este o mini-viața într-un ritm rapid. TV te copleşeşte și nici nu observi cum trece timpul. Pentru prima dată, în calitate de prezentatoare, am intrat în platoul Publika TV în aprilie 2010. De atunci am văzut o mulţime de subiecte de viaţă – și tragice, și pline de bucurie.

Îmi place această provocare, în fiecare zi e ceva nou. Cu timpul am dezvoltat un fel de dependență pentru ştirile în direct.

Probabil, cel mai dificil la TV a fost și rămâne programul de lucru. Știrile în direct, de obicei, se termină în jurul orelor nouă seara. Chiar și după lucru este imposibil să opresc complet fluxul de informații: privesc edițiile de ştiri de pe alte canale, urmăresc evoluția evenimentelor şi în zilele de odihnă. De fapt, nu pot sta departe de ştiri nici în perioada de vacanță. Este o meserie căreia trebuie să-i fii dedicat zilnic.

Îmi place enorm ceea ce fac şi nu mă văd în altă parte. Din acest punct de vedere, continuă munca mea la Accent TV în calitate de prezentatoare de știri. În scurt timp, planific lansarea un nou proiect”, a spus Olga.

Precizăm că, 21 noiembrie este Ziua Mondială a Televiziunii.

Cristina TOMAC


NOI 21, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...