[ X ]
[ X ]
FRESH
Jurnalista Doina Chiorescu – SEXY pe plajele din India: „M-am îndrăgostit ...
Regizoarea Victoria Roșca vrea SĂ FILMEZE UN SERIAL: „Abia scriu textul, ...
Accidentul rutier I-A DAT PLANURILE PESTE CAP! Tatiana Spînu: „Balul ...
Cele mai sexy calități ale fiecărei zodii

Femeia de afaceri Olga Țapordei a dezvăluit DE UNDE ARE ATÂTA ENERGIE, zilnic!

Femeia de afaceri Olga Țapordei mărturisește că, zilnic, primește foarte multe mesaje întrebări de genul „de unde atâta energie? ce te motivează?”, așa că a decis să dea răspuns pentru toată lumea, informează SHOK.md.

„Noi oamenii mereu avem nevoie de motivație, mie îmi place să o numesc disciplină. În tot, în sport, în muncă, în relație, acasă etc. Nu există pastile magice în acest sens, lucrurile trebuie făcute la timpul lor sau trebuie să ne asumăm consecințele.

Mie foarte mult îmi place să trăiesc în moment(prietenii mei știu asta) dar, e sănătos să gândim, uneori, cu un pas înainte, nu cu 10, cu 1, macar.

Nimic nu e ușor în viața asta, dar, la fel nimic nu este imposibil.

Consider că diferența o fac scopurile noastre și dorința de a ajunge la acest scop. Astăzi fiind pe bandă, aveam un scop bine determinat atunci când am început să merg, când am văzut că îl ating mai repede decât mi-am propus, am simțit un val de energie și adrenalină de a stabili imediat altul, nu mult mai mare, dar mai mare! Exact așa se întâmplă și în viață: dacă ieri mi-am propus să ajung astăzi la sală, chiar dacă somnul era tare dulce dimineața la 6:15 și îmi părea din domeniul fantasticii, mi-am amintit de disciplină. De fapt asta contează, atunci când faci lucrurile constant, nu ai cum să nu ai rezultate.

Lipsa scopurilor clare, e lipsa de motivație, adică de disciplină ? Atunci când am zbor și avionul e la 5 dimineața, la 3 tre să fiu la aeroport, și nu prea se întâmplă să spun că…nu mă motivează acest zbor)) În fine, asta mă motivează, scopurile setate, clar, foarte clar!”, a scris ea, pe Facebook.

64782552_2340009286277841_3750942218320347136_n

SHOK.md


IUN 19, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...