[ X ]
FRESH
Emily Ratakjowski renunţă la haine de dragul afacerilor! Imagini interzise ...
MAREA EUROVISIONEALĂ 2019: Astăzi îi poți CUNOAȘTE DIRECT pe Anna ...
Scrie O CARTE! Jurnalista Doina Danielean a dezvăluit CÂTEVA GÂNDURI ...
Cum arată fiul ”neştiut” al lui Michael Jackson? Blanket a împlinit ...

E o MAMĂ fericită și împlinită! Doina Danielean: „Copilul meu este întreaga lume pentru mine”

Prezentatoarea TV, Doina Danielean, este o mamă împlinită şi fericită. Pentru SHOK.md, ea a vorbit despre copilul ei, dar şi maternitate.

„A fi mamă înseamnă… să trăieşti cu adevărat cele intense emoţii, să ştii să rupi o bucată din tine, apoi acea bucată să fie indispensabilă vieţii. Să iubeşti cu adevărat şi să realizezi că anume partea cea mai importantă din sufletul tău, trăieşte şi tu eşti cel care o creşte, o educă şi apoi eşti capabil să găseşti puteri să o dai cuiva.

Când mi-am ținut prima dată copilul …ningea, şi probabil, ningea şi în tot sufletul meu cu cei mai măşcaţi şi curaţi, frumoşi fulgi de iubire, de adevărata iubire.

Copilul meu este… întreaga lume pentru mine, întregul meu univers fără de care nu aş putea trăi nici un moment. Copilul meu este o părticică din mine şi am pus cea mai mare parte din sufletul meu, cea mai superbă emoţie de a fi mamă, şi tot, copilul meu este tot ce poate exista mai pozitiv pe lumea asta.

Cel mai frumos în perioada maternității… e momentul sarcinii, momentul în care realizezi că Dumnezeu nia dăruit nouă femeilor posibilitatea de a avea în noi două inimi, care bat într-un ritm chiar şi atunci cînd numai suntem însărcinate. Cea mai superbă parte a maternităţii este momentul în care tu aduci pe lume o nouă viaţă, îl vezi prima dată, dar ai impresia că l-ai ştiut din totdeauna. Frumoasă parte a maternităţii e însăşi creşterea copilului chiar dacă e şi grea e şi cea mai frumoasă.

Cel mai greu pentru o mamă este… să îşi vadă copilul suferind, să nu găsească o soluţie, să ştie că nu poate face nimic ca să-şi ajute copilul. Da, neputinţa este cel mai greu moment pentru o mamă, atunci cînd ea, atotputernica şi eroul copilului ei, nu poate reuşi ceea ce a reuşit din totdeauna, să scoată din orice greutate. Să ştiu că nu pot face acel imposibil ca să-mi pot ajuta copilul.

În calitate de mămică îmi doresc… să îmi văd băiatul mare, educat, frumos crescut, să-l văd un bărbat în tot sensul cuvântului. Un bărbat adorat, respectat, iubit cu adevărat de către o femeie adevărată. Bineînţeles, să văd roadele, ceea ce aşteaptă cel mai mult o mamă, este să ajungă să-şi vadă copilul ei, la rândul lui părinte”, a mărturisit Doina.

Cristina TOMAC


MAR 15, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...