[ X ]
[ X ]
FRESH
Ruby nu a mai ieșit din casă de aproape o lună. „Ne-am dus destul ...
Lili Lozan STĂ ACASĂ de 20 de zile: „Când văd „romanticii” prin parc ...
Poliția de Frontieră A DAT START UNUI CONCURS pentru copiii angajaților: ...
Regele Thailandei s-a izolat alături de 20 de femei într-un hotel ...

Festivalul Familiei și Tradițiilor Populare – la Centrul Cultural VATRA: Evenimentul va aduna lume bogată în obiceiuri și datini strămoșești!

Centrul Cultural VATRA, pe 22 și 23 iunie curent, organizează „Festivalul Familiei și Tradițiilor Populare”, ce are drept scop conservarea și renașterea tezaurului și tradițiilor moștenite de la străbunii noștri, perpetuarea, promovarea și transmiterea valorilor generațiilor viitoare, informează SHOK.md.

Potrivit unui comunicat de presă, evenimentul va aduna lume bogată în obiceiuri și datini strămoșești. În cadrul festivalului, oamenii din diverse zone ale țării, vor avea frumoasa ocazie să transmită emoțiile obiceiurilor noastre străbune, dar vor avea și fericita ocazie să promoveze elementul autohton prin prezentarea tradițiilor noastre strămoșești.

Festivalul cuprinde o serie de manifestații autentice: Parada portului popular autentic „Zestrea Neamului”; Concursul național ”Fanfara de altădată”; Concursul jocului popular „Hora Satului”; Concursul național al bucatelor pe vatră; Concursul de muzică corală „Armonia vocilor” și nu în ultimul rând, Concursul național „Muzica nocturnă de tabără și camping”. Concomitent, vor fi organizate și zone de divertisment pentru părinți și copii lor: Starturi vesele ”Familia mea” și cel mai mare  Târg de turism, sport, pescuit și vânătoare.

Evenimentul va combina interesul diferitor generații față de cultură și tradițiile satului moldovenesc și care va produce echilibrul cultural de la nord până la sud și de la est până la vest.

Toți cei dornici de distracție și înzestrați cu talent, sunt așteptați pe 22-23 iunie la Centrul Cultural VATRA, pentru a promova împreună tradițiile și obiceiurile lăsate de strămoșii noștri.

61639247_849489992085823_1288126843156692992_n

SHOK.md


IUN 3, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...