[ X ]
[ X ]
FRESH
Izolarea în familia Măruţă! Ce activităţi fac Andra şi Cătălin cu ...
Anunțul „Cricova” privind SPARKLING PARTY 2020: „La moment este mai ...
Așa mamă, așa fiică! Prezentatoarea TV, Daniela Ciocanu, și mama sa ...
Secrete de alcov! Tactica pe care a abordat-o Angelina Jolie pentru ...

Festivalul „TEFI-Sodrujestvo” va avea loc în septembrie, la Chișinău, sub egida Președintelui Republicii Moldova”!

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut, astăzi, o întrevedere cu Elena Levițchi-Pahomova, președintele Comisiei mass-media a Consiliului societății civile pe lîngă Președintele RM. Levițchi-Pahomova este responsabilă de organizarea Festivalului „TEFI-Sodrujestvo”, care va avea loc în luna septembrie, la Chișinău, sub egida Președintelui RM, informează SHOK.md.

Potrivit șefului statului, evenimentul are drept obiectiv nu doar crearea unei platforme pentru desfășurarea Festivalului „TEFI-Sodrujestvo”, dar și prezentarea Moldovei ca destinație turistică pentru oaspeții țării noastre, familiarizarea cu tradițiile moldovenești, cu locurile pitorești, precum și de a contribui la crearea unui număr important de materiale televizate despre țara noastră care vor fi difuzate la posturile de televiziune din diferite state.

La festival vor participa cunoscuți jurnaliști de televiziune și regizori din străinătate, vor fi prezentate filme televizate și documentare din diferite țări, vor fi organizate master-class-uri ale jurnaliștilor cu renume.

SHOK.md


MAI 23, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...