[ X ]
FRESH
TRADIȚIE DE FAMILIE! Svetlana Tataru: „De mai bine de 4 ani, mergem ...
Anul trecut a avut o vacanță FOARTE ACTIVĂ! Alina Alexei: „În această ...
A lansat O COLECȚIE NOUĂ! Natalia Platon: „E cea mai complicată și ...
E vară, e soare, iar Emily Ratajkowski ne arată APROAPE TOT!

FIUL ex-Premierului Streleț pleacă, din nou, la STUDII peste hotare! Detalii despre program!

Fiul ex – Premierului Valeriu Streleț, Alex Streleț, își continuă studiile în Marea Britanie. Pentru www.curentul.md, Alex Streleț a declarat că, în curând, va începe studiile de masterat.

„Urmează să încep, în scurt timp, un program de masterat în Conflict, Securitate și Dezvoltare (Conflict, Security & Development) în cadrul Departamentului de studii de război (War Studies) la King’s College, Londra. Va dura 12 luni, începând cu sfârșitul lunii septembrie a anului curent până în luna septembrie a anului viitor”, a menționat Alex.

Masterandul a mărturisit că încă nu a decis ce va face după studii. „Am o abordare flexibilă și sunt gata să activez oriunde contribuția mea va fi necesară, dar și apreciată. Indiferent de faptul dacă voi fi în R. Moldova sau în afara ei, voi avea grijă să contribui la dezvoltarea țării în care m-am născut și am crescut”, a precizat Alex Streleț, precizând că e de părerea că tinerii pot să promoveze țara natală, indiferent de unde o fac.

SHOK.md precizează: Alex Streleț și-a făcut studiile de licență tot în Marea Britanie, la  Universitatea din Reading. El a absolvit Științe Politice și Relații Internaționale. De asemenea, tânărul a petrecut un semestru de schimb academic la Universitatea Uppsala, Suedia, și a realizat stagii de practică la Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) și la Ambasada Republicii Moldova în Marea Britanie. Totodată, s-a implicat activ în procesul de organizare a celei mai mari simulări a instituțiilor Uniunii Europene  – „Model European Union Strasbourg”. Alex Streleț a fost laureat la Gala Studenților Originari din Moldova, ediția a IV-a.

SHOK.md  


SEP 11, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...