[ X ]
FRESH
Misterul buchetului dispărut de la nunta regală. Una dintre domnişoarele ...
A ÎNCINS imaginația prietenilor virtuali! Modelul Adela Prisăcari ...
A lansat NOUL VIDEOCLIP! Nicoleta Nucă: „Și e afară…”
GIGANT și INEDIT! Un centru de distracții pentru întreaga familie ...

Fiul său a împlinit 3 ani, dar încă NU l-a arătat presei! Prezentatoarea TV Stela Popa spune DE CE!

„Pe 16 mai fiul meu Dan-Andrei a împlinit trei ani, dar încă nu l-am arătat presei… De ce? Pentru că încă nu a venit momentul…”. Declarația a fost făcută de prezentatoarea TV, Stela Popa, în cadrul unui interviu pentru www.odoras.md.

Jurnalista afirmă că își dorește ca fiul ei să „crească ca un copil absolut normal, fără fițe, fără ideea că mami sau tati sunt nu știu cine și lucrează nu știu unde”. „Nu, copilul meu trebuie să fie ca oricare alt copil. Eu am crescut la țară, am fost fiică de intelectuali de la sat. Nu am avut părinți vedete. Am fost educată într-un fel în care încerc acum să îmi educ și fiul. De mică mi s-a spus să am încredere în forțele proprii. Să contez doar pe mine și că trebuie să reușesc prin muncă și seriozitate. Ceea ce s-a și întâmplat. Cred că a fost cea mai bună lecție de viață primită de la părinții mei”, a menționat ea.

Frumoasa mămică a mai spus că „Dănuț este ca oricare alt copil de vârsta lui”. „Mai nou, merge la grădiniță. S-a adaptat foarte ușor. Nu am ezitat să cer pe un grup de pe FB sfaturile mămicilor despre experiențele prin care au trecut când și-au dus micuții lor la creșă sau la grădiniță. Sfaturile virtuale ale mămicilor mi-au fost de un real folos. În rest, Dănuț e foarte pasionat de cărți. Și asta pentru că din prima zi de când ne-am întors de la maternitate i-am luat cărți vorbitoare. Am realizat că, până la urmă, gusturile se educă și copiii cum ni-i educăm, așa îi avem”, a mărturisit ea.

Stela Popa a declarat că, de când  devenit mămică, a descoperit despre sine însămi că poate să iubească un boț de om cu ochi până la cer și înapoi. „Că trebuie să am răbdare, multă răbdare. Că trebuie să învăț să mă sacrific oră de oră, zi de zi. Că trebuie să-mi schimb regimul și e musai să îmi placă trezitul dimineața. Dragostea asta față de copil e ca efectul bulgărului de zăpadă, crește și crește în intensitate… Fiecare bufniță cu puiul ei. Mai frumos decât puiul fiecăreia dintre noi nu există, clar! Și foarte bine! Iubiți-vă puii, căci nimic nu poate înlocui dragostea de mamă”, a adăugat jurnalista.

SHOK.md


MAI 19, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...