[ X ]
[ X ]
FRESH
Cătălina Carauș a publicat VIDEO DIN ARHIVĂ: „Mă uit la adolescentele ...
A SLĂBIT 5 kilograme! Fotografa Elena Andronache: „Recunosc că nu ...
VESTE BUNĂ! A fost anunțat CÂND centrele comerciale și sălile de sport ...
A vrut SĂ CUMPERE vreo 10 mii de urmăritori! Rodica Ciorănică: „Mi ...

Fiul unui deputat – INGINER cu acte în regulă. E autorul a două INVENȚII și deține mai multe PREMII! FOTO//

Fiul deputatului Ștefan Vlas – Adrian Vlas, este inginer cu acte în regulă, după ce și-a primit diploma de licență la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași. O postare în acest sens a fost distribuită pe o rețea de socializare chiar de deputat.

„Am făcut-o și pe asta! Inginer cu acte in regula!”, a scris Adrian Vlas, care a fost susținut de familie la ceremonia de absolvire.

De menționat că, Adrian Vlas este autorul a două invenții – triciclul şi maşina AVAI, care este aproape gata de lansare și care este un automobil special construită pentru persoanele aflate în scaun cu rotile.

La finalul lunii mai curent, Adrian Vlas a participat și s-a ales cu premii la Expoziţia europeană a Creativităţii şi Inovării – Euroinvent 2017, ediţia a 9-a. Inginerul a luat AURUL de la Euroinvent: 1 medalie de aur pentru triciclu şi 1 medalie de aur pentru AVAI Car, ambele acordate de organizatorii expozţiei, şi 1 medalie de aur din partea Universităţii Tehnice din Moldova pentru AVAI. Tânărul inginer mai deține și alte premii pentru activitatea și invențiile sale.

SHOK.md


IUL 10, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...