[ X ]
[ X ]
FRESH
Brian May a suferit un atac de cord. Chitaristul formaţiei Queen a ...
Aura Revenco, despre O ÎNTÂMPLARE PLINĂ DE EMOȚII: Tatăl îmi umple ...
Trei moldoveni talentați și-au unit eforturile! Au lansat UN VIDEOCLIP ...
Andreea Bălan și George Burcea, motivele reale ale divorțului! Ce ...

Fondatorul „Poliexpert”, Igor Volnițchi - premiat cu O ÎNALTĂ DISTINCȚIE LITERARĂ! Află despre ce e vorba! FOTO//

Congresul Azerilor din Moldova şi Uniunea Scriitorilor din Moldova au acordat premiul „Nizami”, devenit tradiţional deja, în cadrul ceremoniei anuale de decernare a premiilor în literatură, informează SHOK.md.

La decizia Congresului Azerilor din RM şi a Uniunii Scriitorilor, s-a învrednicit de acest premiu jurnalistul şi scriitorul, Igor Volniţchi, fondator al companiei de consultanţă şi promovare a imaginii „Poliexpert”, care, pe lângă propriile creaţii, are în palmares şi traducerea unor romane scrise de cunoscuţi scriitori azeri. Premiul i-a fost înmânat de către preşedintele Congresului Azerilor din RM, Vugar Novruzov.

„Onorată asistenţă, îmi pare bine să fiu astăzi la Gala Premiilor Uniunii Scriitorilor din Moldova, care este un eveniment important nu doar în viaţa organizaţiei, dar şi a ţării. Participarea Congresului Azerilor din Moldova la Gala Premiilor deja a devenit o tradiţie, care are scopul de a dezvolta şi a îmbogăţi literatura şi cultura popoarelor noastre. Am onoarea să vă comunic: Congresul Azerilor din Moldova a decis să acorde premiul unui scriitor talentat, şi anume lui Igor Volniţchi, conform deciziei Uniunii Scriitorilor. Permiteţi-mi cu mare plăcere să îndeplinesc această misiune”, a declarat Vugar Novruzov.

Scriitorul a ţinut să le mulţumească colegilor de la Uniune pentru apreciere, dar şi preşedintelui Congresului Azerilor, pentru numeroasele proiecte culturale şi nu numai, pe care le susţine în Moldova.

SHOK.md


IUN 25, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...