[ X ]
FRESH
Un model din Moldova – la UN SHOW TV din România, unde ÎȘI CAUTĂ PERECHEA: ...
Antonia, complet goală pe plajă!
3 zodii care nu se gândesc la bani. Nativii care îşi pun pasiunea ...
Horoscop 19 iulie 2019. Devotament, înţelegere şi o surpriză uriaşă ...

Fotograf cu numeroase PREMII internaționale, despre FOTOGRAFIA NUD în Moldova: „Frica de a poza persistă, dar…”

Tânăra fotografă Alex Litt are o întreagă colecție de fotografii nud care impresionează, dar și numeroase premii internaționale pentru adevărate capodopere în acest domeniu.

În cadrul unui interviu pentru SHOK.md, Alex s-a referit la cum e percepută fotografia nud în Moldova.

„Consider că, Moldova are un potențial mare în acest domeniu, trebuie să dezvoltăm arta fotografică în categoria nud. Da, frica de a poza dezbrăcat persistă, dar, totuși, interesul și dorința de a încerca ceva nou și neobișnuit câștigă. Este nevoie doar de un lucru important – să iubim reflecția noastră în oglindă și să nu fugim după idealuri false. Și, desigur, să nu dam voie gândurilor – „Dar ce vor spune ceilalți?”, să ne subjuge”, a declarat fotografa.

SHOK.md precizează: Alex Litt a obținut premii la următoarele concursuri internaționale: FAPA 2015-2016 (Fine Art Photography Awards – Nominee la categoria portrete); Black and White Spider Awards, ediția a XI-a – Mențiune de Onoare în categoria nud; IPOTY 2016 (International Photographer of the Year) – Mențiune de Onoare și la International Color Awards, ediția a X-a – locul III.

alex

Fotografie premiată la IPOTY 2016 (International Photographer of the Year) – Mențiune de Onoare și la International Color Awards, ediția a X-a – locul III.

SHOK.md va publica interviul integral cu Alex Litt pe parcursul zilei de sâmbătă, 18 martie curent.

SHOK.md


MAR 16, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...