[ X ]
FRESH
A divorțat acum câteva luni… Felicia Sîrbu are UN NOU IUBIT? Află ...
Printul Harry a renunțat LA FUMAT pentru Meghan Markle!
Care sunt gesturile care destramă un cuplu
Horoscop 11 decembrie 2017

Fotograf cu numeroase PREMII internaționale, despre FOTOGRAFIA NUD în Moldova: „Frica de a poza persistă, dar…”

Tânăra fotografă Alex Litt are o întreagă colecție de fotografii nud care impresionează, dar și numeroase premii internaționale pentru adevărate capodopere în acest domeniu.

În cadrul unui interviu pentru SHOK.md, Alex s-a referit la cum e percepută fotografia nud în Moldova.

„Consider că, Moldova are un potențial mare în acest domeniu, trebuie să dezvoltăm arta fotografică în categoria nud. Da, frica de a poza dezbrăcat persistă, dar, totuși, interesul și dorința de a încerca ceva nou și neobișnuit câștigă. Este nevoie doar de un lucru important – să iubim reflecția noastră în oglindă și să nu fugim după idealuri false. Și, desigur, să nu dam voie gândurilor – „Dar ce vor spune ceilalți?”, să ne subjuge”, a declarat fotografa.

SHOK.md precizează: Alex Litt a obținut premii la următoarele concursuri internaționale: FAPA 2015-2016 (Fine Art Photography Awards – Nominee la categoria portrete); Black and White Spider Awards, ediția a XI-a – Mențiune de Onoare în categoria nud; IPOTY 2016 (International Photographer of the Year) – Mențiune de Onoare și la International Color Awards, ediția a X-a – locul III.

alex

Fotografie premiată la IPOTY 2016 (International Photographer of the Year) – Mențiune de Onoare și la International Color Awards, ediția a X-a – locul III.

SHOK.md va publica interviul integral cu Alex Litt pe parcursul zilei de sâmbătă, 18 martie curent.

SHOK.md


MAR 16, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII