[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Stil de ducesă! Kate Middleton adoră rochiile înflorate vara
E SELECTIVĂ! Katy Rain a spus CUM ÎȘI ALEGE invitații la emisiunea ...
După experiența de la Eurovision, Pasha Parfeni anunță O NOUĂ COLABORARE ...
Sia, dezvăluiri sfâşietoare: "M-am gândit de multe ori la sinucidere ...

Fotografa Elena Andronache – dezvăluiri din vremea când LUPTA CU LEUCEMIA: „Când părul mă părăsise demult și eram o gogoșică din cap până în picioare…”

Fotografa Elena Andronache, cunoscută ca și Elena Mocrii, recent, a făcut dezvăluiri dureroase din vremea când lupta cu cancerul de sânge și când corpul ei trecea prin schimbări radicale, informează SHOK.md.

„despre feminitate..

? în acea perioadă cînd părul mă părăsise demult, cînd citostaticele își făcuse efectul și eram o gogoșică din cap pînă în picioare, căutam cu disperare în fotografii frumusețea și feminitatea mea.. care imi fusese furate de citostatice..

❣Niciodată nu cred că voi putea trece peste trauma pe care am dezvoltat-o atunci.. de-aș fi știut cum să-mi ameliorez durearea ce am simțit-o, în momentul cînd m-am ridicat de pe pernă și am văzut un ghemotoc de păr rămas pe ea.. atunci cînd mă uitam în oglindă și tot ce mai recunoșteam de pe fața mea erau ochii.. poate reușeam să rămîn cu dragostea de sine intactă..

? Tot ce îmi mai rămînea să fac, era să mă las convinsă de mama.. Să o cred pe cuvînt atunci cînd îmi zicea că totul va trece, că părul va crește mai des și mai frumos și că o dată cu citostaticele o să se evaporeze și rotungirile corpului meu.. că formele mele vor reveni la loc.. și că va veni și ziua în care mă voi uita în oglindă și nu voi mai simți sentimentul de milă față de mine.

? Și iată că acel timp a venit.. ce-i drept mult mai devreme decît m-am hotărît eu să scriu despre asta..?

Dragi femei care treceți acum prin aceleași stări.. vreau să mă împart cu cîteva din lucrurile care le-am învățat în acești 3 ani despre frumusețe, feminitate și dragoste de sine”, a scris Elena, pe Facebook.

Elena a spus, într-o altă postare, ceea ce a învățat despre feminitate:

„* Am învățat că feminitatea nu este despre felul cum arată corpul tău ci este despre căldura și zîmbetele care le împarți necondiționat celor din jur.. despre empatie, despre grija pe care o porți celor dragi (chiar și atunci cînd poate tu ai mai mare nevoie de grija lor).

* Este despre capacitatea de a crede în iubire (în pofida multor trădări) și de a o oferi așa cum numai o femeie poate, cu toată inima și cu toată sinceritatea.

* Este despre acei ochi (unicii care îi mai recunoști în oglindă) care au reușit să nu-și piardă lumina din ei.. oricît de multe lacrimi au vărsat.

*Este despre brațele tale, care sunt gata să îmbrățișeze pe orice suflet care are nevoie de un ” Totul o să fie bine”

* Este despre puterea să fii acolo pentru cineva chiar și cînd știi că “Totul nu e și nici nu o să fie bine”.

* Este despre momentele în care poți să rîzi în hohote de la o prostie, chiar și atunci cînd fiecare osișor doare.

Această feminitate, această frumusețe nimeni, niciodată nu ți-o poate lua. Feminitatea, Frumusețea ta ești TU.

Ai grijă de tine, iubește-te și acceptă-te așa cum ești, în fiecare zi, în fiecare moment. Iar dacă nu te recunoști în oglindă, închide ochii, uite-te adînc în inima ta.. și să vezi ce frumusețe de FEMEIE te asteaptă”.

SHOK.md amintește: Elena Andronache (Mocrii) în 2016 a fost diagnosticată cu leucemie. Atunci a fost demarată o campanie de donații pentru a face transplantul și tratamentul necesar – lucru care i-a reușit. Astfel, ea a învins cancerul. 

SHOK.md


MAI 29, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...