[ X ]
FRESH
Iată cum arată pe interior clădirea PREȘEDINȚIEI după renovare! VIDEO//
Bianca Drăgușanu și-a golit cardurile la Paris. Pe ce a dat 20.000 ...
Creţele, cele mai optimiste femei!
Horoscop 19 octombrie 2018. Zi grea pentru trei zodii

Fotograful Alex Walker și-a găsit MIREASĂ…la o nuntă! Povestea lor și FOTO – AICI!

Alex Walker e cel care imortalizează cele mai frumoase momente de la nunți, iar recent a fost și el în postura de mire și a pozat. Din istoria povestită pentru SHOK.md, am aflat că fotograful de nunți și-a găsit mireasă…la o nuntă.

Despre cum au făcut cunoștință, cum a evoluat relația dintre Alex și Mariana, dar și cum a arătat nunta ideală pentru ei, citiți mai jos:

„Totul a început cu un an și câteva luni în urmă, când fotografiam o nuntă, era începutul lui mai 2015. Totul mergea conform programului de activitate, fotografie oaspeți, reportaj sala, nici un motiv ca să întâlnesc viitoarea soție a mea :).

Mariana era verișoara miresei, o domnișoară foarte simpatică, educată, care, automat, mi-a atras atenția, dar evident a venit la nuntă nu singură, ci cu nepoata ei, care avea vreo 8-9 ani. Eu, la rândul meu, am crezut că e măritată, adică 0 șanse – în limbajul nostru :).

alex1

Au trecut vreo 2-3 săptămâni de la nuntă și întâmplător pe o rețea de socializare mi-a transmis un mesaj sau cadou, nu mai țin minte precis, și am început a discuta, pe zi ce trecea discuțiile deveneau tot mai personale, mai cu sens. Și când acolo, îmi dau seama că eu pe domnișoara asta o știu. Am început a răsfoii fotografiile de la nuntă și baț, ehee, păi a fost la nuntă!

Prima întrebare evident a fost dacă este căsătorită și cine e copilul care era cu ea. Am fost foarte plăcut surprins și bucuros să aflu că nu este cu nimeni în nici o relație și fetița, cu care e venit la nuntă, este o nepoată de ai ei.

Deci discuția noastră a ajuns la un nivel foarte înalt, că ambii voiam să ne vedem, era doar o mică problemă, locuia și, evident, lucra în altă țară. Eu având 2 săptămâni de pauză în sezonul cald, am decis că nu ar strica să vin într-o vacanță la ea. Am luat inima în dinți și hai Alex fă un pas spre ceva, nu sta mereu singur, viața e doar una și fericirea nu o poți găsi mereu, și așa a început aventura noastră de dragoste.

alex2

După o săptămână petrecută împreună am înțeles că ea este persoana care mă face fericit, zâmbetul ei mă încălzea, și la un final am luat decizia să ne înscriem. Zis și făcut, toamna era deja documentul la îndemână. Fără mult fast, noi doi și gata. Toți erau șocați, cum așa de repede, nimeni nimic nu știa. La capitolul de a ascunde ceva, eu nu am margini. Planurile viitorului nu trebui mai că la nimeni de spus (doar la părinți și gata) și pe restul îi sfătuiesc – dacă ai ceva în plan, nu îl spune la nimeni până când nu se îndeplinește!

Apoi ne-am dat seama că pentru cununie este nevoie de nași și am apelat la o pereche pe care am fotografiat-o cu un an înainte. O pereche care mi-a trezit sentimente pozitive și eram convins 100 la 100 că am ce învăța de la ei. La rândul lor, nașul Alexandru și nașa Ana au fost foarte plăcut surprinși și au acceptat.

alex alex6

Nuntă din start nu am vrut, adică ambii eram de aceeași părere. Doar că aleasa inimii a vrut să fie în rochie de mireasă, ca orice domnișoara care visează în copilărie. Deci și visul s-a și îndeplinit. Am făcut doar cununia religioasă, ceea civilă deja era :) și apoi am rezervat un teritoriu privat – ,,Iazul lui Vasile”, situat în Orhei. Un loc foarte bine amenajat și curat, unde au fost invitați părinții, nașii și câteva perechi de cumătri, cei mai apropiați. Înțeleg că mulți s-au supărat că nu au fost invitați, dar, mă rog, am ales direcția asta doar din motivul că nuntă nu fac și dacă începi a invita deja trebuie sală de minim 200 de persoane.

Sesiunea foto de nuntă a făcut-o o prietenă de a mea, Alisa – o fată talentată și cu ambiții. Nu a fost deloc greu să pozez, dacă sincer. Cred că, cauza este că fotografiez și eu multe nunți și de asta. Nu am simțit nimic de dificil, mai ales că sunt o persoană mereu pozitivă și zâmbăreață, la fel și soția.

Despre planurile pe viitor sunt practic ca la toți – casă, copii și familie fericită”.

alex3 alex4 alex5

SHOK.md

Foto: arhivă personală


IUL 21, 2016 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...