[ X ]
[ X ]
FRESH
Rihanna e însărcinată? “O să dau naştere unei femei de culoare”
Olesea Sveclă – MAMĂ LA PUTEREA A DOUA: „Mi-am făcut prea mare griji ...
După neînțelegerile cu Felicia Sîrbu… Varvara Oprea devine CONCURENTA ...
Lorena Bogza are UN NOU HOBBY: „Mi-am cumpărat mașină de cusut și…”

FUEGO vine la Chișinău și va susține concertul „Iubirea înflorește primăvara”. Află CÂT COSTĂ biletele!

Interpretul Fuego va susține concertul „Iubirea înflorește primăvara”, pe 12 martie, ora 19:00, la Palatul Național „Nicolae Sulac”, informează SHOK.md.

Potrivit unui comunicat de presă, artistul îndrăgit de mii de fani de vârste diferite, vine să ofere multă emoție, o sărbătoare a muzicii de suflet, cu noutăți, premiere, dar și cu tradiționalele sale piese. Se promite a fi un eveniment plin de sentimentele legate de părinți și de oameni dragi, de reîntâlniri și emoții ale copilăriei, de credință și de patriotism.

Potrivit unui comunicat de presă, cei prezenți se vor putea bucura de un spectacol  extraordinar, alături de Orchestra Fraților Advahov & Angry Band, Adriana Ochișanu, Olga Ciolacu, Surorile Osoianu, Mihai Ciobanu și Ian Raiburg.

Chiar dacă nu este la primul său concert susținut la Chișinău, artistul mereu se bucură de public primitor care știe să prindă fiecare piesă, să o cânte împreună cu el și să aplaude minute în șir.

Paul Ciprian Surugiu, cunoscut după numele de scenă Fuego, este un cântăreț român de muzică ușoară, care știe să creeze o legătură atât de puternică cu publicul său. Acesta are grijă mereu ca fanii lui să treacă prin toate sterile, chiar și să-i aducă până la lacrimi prin piesele sale de suflet.

Biletele deja sunt în vânzare pe mticket.md și la Casa Palatului, iar costul acestora începe de la 200 până la 700 lei.

SHOK.md


FEB 26, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...