[ X ]
FRESH
TRADIȚIE DE FAMILIE! Svetlana Tataru: „De mai bine de 4 ani, mergem ...
Anul trecut a avut o vacanță FOARTE ACTIVĂ! Alina Alexei: „În această ...
A lansat O COLECȚIE NOUĂ! Natalia Platon: „E cea mai complicată și ...
E vară, e soare, iar Emily Ratajkowski ne arată APROAPE TOT!

GĂTEȘTE după dispoziție și inspirație! Jurnalistă: „Preferăm mâncarea coreeană” FOTO//

Jurnalista Rodica Grigoriu găteşte după dispoziţie şi inspiraţie, și preferă mâncarea coreeană. Contactată de SHOK.md, ea a mărturisit unele detalii culinare.

„Îmi place să gătesc, când am dispoziție și inspirație, atunci îmi reușesc cele mai deosebite bucate, sigur că – acest lucru nu se întâmplă mereu, totuși, mă descurc aproape zilnic la acest capitol. Soțul meu este un amator de bucate delicioase, așa că deseori pregătesc câte ceva.

Mâncarea tradițională în familia noastră este renumita zeamă și mămăliga, pe lângă acestea – obișnuim să pregătim aripioare de pui cu cartofi la cuptor, salate, uneori și prăjituri dulci.

Din bucătăria internațională, preferăm mâncarea coreeană: sushi, orezul fiert și kimchi – o explozie de vitamine. Acesta este o garnitură tradițională coreeană picantă, preparată dintr-o varietate de legume combinate cu diverse condimente și mirodenii. Ingredientele de bază fiind varza, ridichea, usturoiul, ardeiul roșu, ceapă verde, ghimbir, sare și zahăr. Kimchi se servește alături de orice preparat, însă este un ingredient principal în multe din bucatele coreene tradiționale”, a spus Rodica, precizând că optează pentru gusos și sănătos.

Cristina TOMAC


SEP 12, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...