[ X ]
[ X ]
FRESH
Ce bine se ţine Melanie Griffith la 62 de ani!
Iată cine sunt CÂȘTIGĂTORII WINNERS Moldova Music Awards 2019!
Cunoscutul blogger Ilya Varlamov – IMPRESIONAT de Aeroportul Internațional ...
A obținut numeroase titluri internaționale, iar acum REPREZINTĂ MOLDOVA ...

Gestionează o AFACERE ÎMPREUNĂ CU IUBITUL! Ana-Maria Costișanu, după 5 ani, a spus CUM E: „Mediul afacerilor e cu multă adrenalină, riscuri și stres”

Femeia de afaceri Ana-Maria Costișanu, deja de 5 ani, împreună cu deja soțul ei (n.r. – când au lansat afacerea erau iubiți), gestionează o afacere împreună. Astfel, după toată această perioadă, ea a făcut unele constatări și le-a împărtășit și celorlalți, informează SHOK.md.

„Cum e să gestionezi împreună cu iubitul tău o afacere? Luna aceasta împlinim 5 ani de parteneriat și am adunat niște concluzii.🎈 Nu e simplu și nici greu, e o provocare. În primul rând să gestionezi ceva e complicat, mediul afacerilor e cu multă adrenalină, riscuri și stres, unde rutina nu se acomodează, e un fel de meci de fotbal nu știi de unde sare mingea și trebuie să ai mereu o strategie. :) Acest lucru ne epuizează suficient de mult, nu prea avem motive de certuri pentru că evităm să ne încărcăm cu emoții negative”, a mărturisit ea, pe Instagram.

De asemenea, antreprenoarea a spus că fiecare om are viziunea sa, pentru „în doi” primul lucru care trebuie de antrenat este toleranța, iar divizarea clară a responsabilităților și departamentelor este vitală. „Emoțiile trebuie gestionate corect, gândirea “la rece” este cea mai bună prietenă, problemele cuplului și amorul trebuie să rămână acasă, în așa mod încât colegii să se simtă confortabil. Este matur să aibă fiecare spațiul și timpul lui liber, ei bine cu copiii mici e mai rar, însă extrem de important. Și da noi acasă vorbim despre lucru, planuri, împărtășim viziunile noastre și avem păreri diferite. :) Important e scopul să fie comun”, a subliniat ea.

SHOK.md


NOI 7, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...