[ X ]
FRESH
Andra are o fiică care îi seamănă perfect. Micuţa Eva împlineşte patru ...
Pregătește UN VIDEOCLIP SPECIAL! Lenuța Gheorghiță: „Vor fi câteva ...
O pictoriță din Moldova A STRĂBĂTUT BOSFORUL ÎN ÎNOT: „A fost o aventură ...
INGENIOS! Lilu Ojovan A TRANSFORMAT un borcan de miere în cană pentru ...

SPECIAL! Gheorghe Cavcaliuc: „Am redat în 100 de imagini interacțiunea mea în activitatea profesională cu doamne și domnișoare” VIDEO//

Gheorghe Cavcaliuc, șeful adjunct al IGP, de 8 martie, a pregătit un filmuleț special, informează SHOK.md.

„Am încercat să redau în filmulețul atașat, în 100 de imagini interacțiunea mea în activitatea profesională cu doamne și domnișoare pentru care manifest respect deosebit și aprecieri, având în vedere contribuția acestora la tot ceea ce se cheamă dezvoltarea și promovarea Poliției Republicii Moldova!”, a scris demnitarul pe Facebook.

Totodată, el a venit și cu urări calde pentru reprezentantele sexului frumos. „Dragi doamne și domnișoare, tradițional, în fiecare an de 8 martie sărbătorim ziua internațională a femeii și astfel, în această zi specială Vă aduc cele mai sincere și cordiale felicitări. Dumneavoastră sunteți cele fără de care viața nu are culoare. Mereu m-am condus de principiul potrivit căruia femeia nu este genul mai slab, ba dimpotrivă, este genul cel mai nobil dintre cele două, prin puterea sa de sacrificiu, de suferință în tăcere, de credință și cunoaștere. Femeia este începutul tuturor lucrurilor mărețe. Femeia este o creatură menită să fie iubită, nu înțeleasă. Fiți iubite dragi femei!”, a menționat șeful adjunct al IGP.

SHOK.md


MAR 12, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...