[ X ]
[ X ]
FRESH
Salma Hayek, superbă în costum de baie la aproape 53 de ani! Iată ...
A ÎNCHEIAT activitatea la emisiunea „Paragraf”! Irina Lencăuţan: „Am ...
În doar un an a adunat MII DE URMĂRITORI pe Instagram! Olga Țapordei: ...
CONCERT doar cu interpreți autohtoni, de Ziua Independenței! Iată ...

Gheorghe Cavcaliuc e PREZENT ȘI PE TELEGRAM: „Aveți oportunitatea de a fi la curent cu ideile lansate de mine și întreaga echipă a Poliției Naționale”

Gheorghe Cavcaliuc, șeful adjunct al Inspectoratului General al Poliției, începând cu ziua de ieri, este prezent și pe Telegram, pentru a-și împărtăși ideile, proiectele și a comunica cu cetățenii, informează SHOK.md.
„Stimați cetățeni,
Dragi prieteni,
Având în vedere importanța Poliției Naționale ?‍♀️? în calitate de instituție care asigură ordinea de drept și siguranța cetățenilor săi, consider că este imperioasă reflectarea activității acesteia, făcând uz de orice mijloace și metode pe care le pune la dispoziție era ? tehnologiilor informaționale.
Mai mult, consider că este oportun să susținem ? comunicarea noastră și pe #TELEGRAM, reușind astfel să fim informați reciproc despre ultimile evenimente ce au loc în întreaga țară, dar și despre inițiativele și noutățile Poliției Naționale și ale societății.
În contextul celor expuse, Vă îndemn ? să faceți parte din grupul nostru de pe TELEGRAM, având astfel oportunitatea de a fi la curent cu ideile lansate de mine și întreaga echipă a Poliției Naționale, iar acest fapt ne va apropia ? și mai mult de cetățenii Republicii Moldova.
Vă mulțumesc!
https://t.me/gheorghecavcaliuc”, a anunțat Cavcaliuc, pe Facebook.

SHOK.md


IAN 11, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...