[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
VREA SĂ MAI SLĂBEASCĂ! Interpretă: „Pe data de 19 aprilie aveam cu ...
Horoscop 4 iulie 2020. Relaxare şi timp preţios petrecut în familie
E sexy şi în rochie lungă, şi în lenjerie intimă! Rihanna şi-a arătat ...
Bloggeriță – ENERVATĂ RĂU: Cu 5️ ore înainte de zbor, ne-au anunțat ...

Gheorghe Cavcaliuc împlinește astăzi 35 de ani. Află ce CADOU și-a făcut!

Gheorghe Cavcaliuc, director adjunct al Inspectoratului General al Poliției, împlinește astăzi 35 de ani. Cu ocazia zilei sale de naștere, el și-a lansat pagină de Facebook.

„Stimați cetățeni, în contextul evoluției IT și, având în vedere interesul sporit față de activitatea profesională, acțiunile, declarațiile, hobby-urile și alte aspecte derivate din viața mea personală, am decis să fac și eu parte din comunitatea Facebook.

Activând în organele de ocrotire a normelor de drept încă din anul 2003 și parcurgând calea deloc ușoară de la un simplu polițist până la colonel, cunosc bine câte dificultăți, pericole și nemulțumiri comportă această profesie. De asemenea, cunosc că nemulțumirea societății civile în raport cu activitatea Poliției este uneori justificată. Uneori, dar nu întotdeauna. Totuși,

Inspectoratul General al Poliției a făcut și face în continuare tot posibilul pentru a presta servicii de calitate raportate la necesitățile sociale ale tuturor.
Împreună, prin intermediul acestei platforme, vom reda aspectele specifice ale meseriei de polițist, precum și activitățile cotidiene ale Poliției naționale. Vă asigur că, în eventualitatea în care nu voi putea răspunde la fiecare mesaj în parte, acestea totuși vor fi examinate de către mine, străduindu-mă să fiu cât mai prompt la tot ceea ce se cheamă Poliție în Republica Moldova.

Cu respect și considerațiune,
Gheorghe CAVCALIUC”, a scris Cavcaliuc în debutul său pe Facebook.

Potrivit www.deschide.md, el marchează ziua de naștere cu familia. „E o zi specială deaceea am decis să o petrec cu familia mea departe de Chișinău. Am simțit nevoia să le dedic lor această sărbătoare”, a declarat Cavcaliuc pentru sursa citată.

SHOK.md


OCT 25, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...