[ X ]
FRESH
Olanda a câştigat Eurovision 2019 cu o piesă de dragoste şi cel mai ...
Smaranda și Bogdan! Află CUM AU ALES NUMELE Vasile Munteanu și soția ...
Adriana Ochișanu și-a luat COSTUM POPULAR NOU: „E foarte greu, are ...
I-a rămas UN LUCRU NETERMINAT! Tany Vander: „Îl cărăm după mine în ...

Gheorghe și Maria Duca, împreună de PESTE 40 DE ANI: „Fiecare dintre noi la momentul căsătoriei avea apartament”

Gheorghe Duca, ieri, și-a prezentat demisia din funcția de președinte al Academiei de Științe a Moldovei și a făcut unele precizări privind activitatea și familia sa, dar și diverse informații apărute în spațiul public. El s-a referit inclusiv la averea familiei, informează SHOK.md.

„Bunurile materiale din proprietatea noastră le-am declarat oficial și aceste bunuri reprezintă averea acumulată pe parcursul a mai bine de 40 ani de viață în comun și de activitate a două persoane care am ocupat funcții și am beneficiat de salarii bune. Atât eu, cât și soția am susținut tezele de doctorat la vârsta de 25-26 ani, fiecare dintre noi la momentul căsătoriei avea apartament – eu în Chișinău și soția în St. Petersburg, la începutul anilor 90 am activat în Italia la Universitatea La Sapienza aproape 4 ani cu un salariu mai mult decât considerabil.

Și, în fine – am avut părinți gospodari, care ne-au susținut și ne-au lăsat în moștenire bunurile acumulate de ei. Nu văd de ce se face atâta zarvă în jurul acestor lucruri. Dar astăzi cu atât mai mult nu doresc să mă îndreptățesc și nici nu vreau să termin pe această notă dureroasă pentru mine”, a declarat Duca, în cadrul ședinței prezidiumului AȘM.

DUCA

SHOK.md


NOI 29, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...