[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Când ea vrea – spune, CÂND O ÎNTREABĂ… Prezentatoare TV: „…la ce bun ...
Tany Vander – INDIGNATĂ: Trebuia să filmez o emisiune, dar am plecat… ...
VREA SĂ MAI SLĂBEASCĂ! Interpretă: „Pe data de 19 aprilie aveam cu ...
Horoscop 4 iulie 2020. Relaxare şi timp preţios petrecut în familie

Hellen Monroe, despre cum s-au decis la AL DOILEA COPIL atât de repede: „Cu Celine a fost și este greu, ea sparge toate stereotipurile”

Bloggerița Hellen Monroe a mărturisit că întrebarea numărul unu pe care o primește ea și soțul ei, judocanul Valeriu Duminică, la moment, este „Cum v-ați decis la al doilea copil atât de repede?”. Astfel, a decis să facă lumină, informează SHOK.md.

„Acesta a fost un plan bine definit inca de mic copil, imi amintesc cum ii raspundeam mamei mele la replica ei “ (Lenuta e greu sa faci unul dupa altul, din aceasta cauza pe tine te-am facut dupa aproape 8 ani diferenta de sora ta“) cu “oricat de greu nu imi va fi, vreau sa nasc copiii la diferenta mica unul de altul”). Cu Celine a fost si este greu, ea este din randul copiilor care sparge toate stereotipurile as putea scrie o carte despre “ cum sa te ispravesto cu un copil care incalca toate regulile “ insa sunt sigura ca peste ani oboseala de pe fata va disparea, iar eu nu-mi voi aduce aminte decat de clipele minunate petrecute cu ea si el/ea impreună”, a mărturisit mămica.

Amintim că, cuplul are o fetiță – Celine, de 1 anișor.

SHOK.md


FEB 19, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...