[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Când ea vrea – spune, CÂND O ÎNTREABĂ… Prezentatoare TV: „…la ce bun ...
Tany Vander – INDIGNATĂ: Trebuia să filmez o emisiune, dar am plecat… ...
VREA SĂ MAI SLĂBEASCĂ! Interpretă: „Pe data de 19 aprilie aveam cu ...
Horoscop 4 iulie 2020. Relaxare şi timp preţios petrecut în familie

Hospices of Hope Moldova a lansat CAMPANIA „UN MĂRȚIȘOR PENTRU SPERANȚĂ”. Cumpărând mărțișoare – ajuți pe cei care suferă de boli incurabile!

Odată cu venirea primăverii, a venit și timpul oferirea tradiționalelor Mărțișoare celor dragi. Cu această ocazie, Hospices of Hope Moldova a lansat campania „Un Mărțișor pentru speranță”,  în cadrul căreia echipele multidisciplinare care îngrijesc pacienți în regiunile Orhei, Soroca, Cahul și Taraclia, dar și beneficiarii serviciilor de îngrijire paliativă din regiunea Ocnița, au confecționat manual Mărțișoare și broșe cu simbolistica tradițională acestei sărbători, informează SHOK.md.

„Vă invităm să admirați creațiile rezultate din munca lor și să-i ajutați pe cei care suferă de o boală incurabilă sau condiții limitatoare de viață procurând unul, sau mai multe, Marțișoare. Mărțișoarele și broșele le puteți procura la biroul Hospices of Hope Moldova (str. București 67, et. 3, of. 7), sau răspunzându-ne la acest mail. Mărțișoarele le găsiți pe următorul link: https://bit.ly/2EuUFMu”, menționează cei care au lansat campania.

Precizăm că, Hospices of Hope Moldova este o organizație de caritate care are scopul de a dezvolta serviciile de îngrijire paliativă în regiunile Republicii Moldova. În 2018, peste 600 de persoane care suferă de boli incurabile sau condiții limitatoare de viață au beneficiat de servicii calitative de îngrijire paliativă, gratuit, la domiciliu, livrate de 5 echipe mobile multidisciplinare din 5 regiuni ale Republicii Moldova (Ocnița, Orhei, Soroca, Taraclia și Cahul – ultima fiind integrată în spitalul de stat din regiune) și peste 1000 de persoane au beneficiat de ajutor umanitar.

SHOK.md


FEB 26, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...