[ X ]
[ X ]
FRESH
De ce sunt obligate femeile regale să poarte tiare la recepţii?
Zdob și Zdub a lansat PIESĂ NOUĂ! Roman Iagupov: Eroul clipului e ...
De ZIUA SA DE NAȘTERE a muncit! Edgar Ștefăneț, SURPRINS la miezul ...
Britney Spears şi-a schimbat look-ul, dar năravul ba

I-a fost SPART contul de Facebook! Aurelia Salicov: „Dragii mei prieteni, să știți că discuțiile noastre au fost în „colectiv””

Aurelia Salicov, vicedirectorul StarNet Management Grup, scria la 9 iunie curent că i-a fost spart contul de Facebook și chiar i-a fost ștearsă o postare, informează SHOK.md.

Într-o postare pe aceeași rețea de socializare, ea a scris unele precizări cu privire la acest incident:

„Prieteni! Am descoperit recent ca am fost victima spargerii contului meu FB si un intrus in ultimele zile mi-a monitorizat toate activitatile si comunicarea mea aici. Ba mai mult, chiar a sters o postare de a mea, pe care a considerat-o nerelevanta :) Vreau sa-i transmit pe aceasta cale salutari cordiale si sa-i comunic acestui spiridus ca i-am inchis usa in nas in spatiul meu privat. Si inca ceva, rog sa nu mai dea exces de zel cu curiozitatea, ca daca il mai gasesc aici am sa-l dau pe mana legii.
Dragii mei prieteni cu care am comunicat ultimele zile pe FB, sa stiti ca discutiile noastre au fost in „colectiv” :) :) :)”.

Ulterior, Aurelia Salicov a subliniat că e „Important sa realizam la timp ca se comit abuzuri vizavi de noi si sa le eliminam din viata noastra”.

SHOK.md


IUN 14, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...