[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Fiica unui deputat, care a avut 134 DE KILOGRAME, face DEZVĂLUIRI: ...
Se gândește să apeleze LA ESTETICIAN! Antrenoare de fitness: „Ce e ...
Viața personală – DEPARTE DE PUBLIC! Felicia Sîrbu: „Mi-am învățat ...
Are grijă de siluetă și bine face! CÂT DE SEXY e Natalia Platon! FOTO//

I S-A FURAT PORTMONEUL la o clinică privată! Prezentatoarea TV Margareta Răducanu: „Aveam bani și carduri. A fost deschis dosar penal”

Prezentatoarea și producătoarea TV, Margareta Răducanu, trece prin momente grele – recent, i s-a furat portmoneul, în timp ce era într-o clinică privată. Ea s-a adresat la poliție, informează SHOK.md.

Eram într-o clinică privată şi în momentul când am intrat la medic cineva a deschis geanta mea şi a furat portmoneul. În portmoneu aveam bani şi carduri. Am anunțat poliția şi am blocat imediat cardurile.

Din păcate, nu am reuşit să-mi păstrez careva bani de pe card, pentru că escrocii au mers rapid cu cardul la 5 magazine. Acum a fost deschis dosar penal pe acest caz şi tare îmi doresc să găsesc făptaşul. Am mare încredere în organele de poliție şi conlucrez la maxim cu ei”, a spus Margareta.

De asemenea, jurnalista susţine că „au apărut câteva situaţii asupra cărora trebuie de meditat:

  1. Clinicile au devenit locuri unde vin escroci să fure şi deja nu este primul caz în oraş.
  2. Băncile nu anunță clienții despre faptul că există limite de extragere. Este necesar să ştie oamenii că e bine să pună obligatoriu limita la extragere, pentru că au venit timpurile celor care fură de pe carduri”.

Cristina TOMAC


APR 18, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...